Az otthoni főzést néha nehézkesnek és időigényesnek érezhetjük. De mi lenne, ha pár titkos trükk segítségével leegyszerűsíthetnénk a folyamatot, és élvezetessé tennénk a konyhában töltött időt? Az éttermi szakácsok sok év tapasztalata után tökélyre fejlesztették ezeket a trükköket, amelyekkel energiát és időt spórolhatsz meg.
14. Gyorsabb húspogácsa sütés mélyedéssel a tetején
13. Perfect tortaszelet forró vízzel előmelegített késsel
12. Citromlé permet frissen csavarva
11. Adagolás egyszerűen a tenyér segítségével
10. Biztos fogás a késsel befőttes gumikkal
9. Savanyúság mértéke a citrom héjvastagságában rejlik
8. Tökéletesen sült kolbász bevágásokkal
7. Friss tojás felismerése fehér gyűrűvel
6. Frissesség megőrzése kenyerel a tortán
5. Mennyi ideig kell főzni a tojást?
4. Friss zöldségek tárolása alufóliában
3. Tökéletes bacon alufóliában
2. Frissnek tűnő pizza melegítése víz segítségével
1. Rostirányban szeletelt hús tökéletes textúráért
Ezeket láttad már?
- Egész télen nem kell gyömbért vennem, mert minden nyáron így termesztek magamnak végtelen mennyiségűt!
- Milyen praktikus! Már régóta alufóliát használok, de ez a nyolc tipp még nekem is új volt
- A nagyimtól tanultam a családi receptet: Mióta ezzel öntözöm a növényeimet, minden szomszéd irigykedve jön át