Annak ellenére, hogy mindnyájunknak szüksége van ételre, nem mindenki képes megfelelően főzni, legyen az maga számára vagy mások részére. Akivel nem azaz türelem, az gyakran nem tud annyi ideig várni, amíg egy időigényes étel elkészül. Ezen kívül a receptekben gyakran hiányoznak fontos lépések, ami szintén vezet a bukáshoz. De nemcsak a háztartásokban gondolkodó szakácsok rendelkeznek erre a problémára, hanem az éttermek is, akik bűnöznek azzal, hogy tudják, mit csinálnak, amikor valójában nem.
1. „A mai csirke szendvicsem”
2. „2 órányi Pepsi Maxban főtt rák, bagettben szolgálva fel”
3. „Thai bazsalikomos csirke készülőben. Egy pillanatra hátat fordítottam, amikor a bátyám belecsempészett valami kék ételfestéket. 19 éves.”
4. „15 dolláros ’grillezett’ vegetarianus szendvics”
5. „Akkor mi a helyzet, amit akartam, és amit végül kaptam – kandírozott gyümölcsöt próbáltam elkészíteni.”
6. „Elfogyott a tej a burgonyapüréhez, ezért csokoládés tejet használtam.”
7. „Caprese saláta egy helyi étteremből.”
8. „Apám kedvence: hågniye szendvics, nyers marhahússal, fehér hagymával és fehér borssal egy kenyérhéjon.”
9. „A főnököm minden nap ezt az elszontyolodott ebédet eszi.”
10. „Befelé mondták a munkában, hogy az ebédet ők biztosítják.”
11. „Caesar salátát rendeltem 15 dollárért a helyi étteremben.”
12. „Otthon készült kovászos kenyér, brie sajttal, 350 fokra előmelegített sütőben, 11 órán át sült.”
13. „Carbonara, amit egy ‘5 csillagos Uber étteremből’ rendeltem.”
14. „Ezért 20 dollárt kértek.”
15. „Születésnapi torta, amit a férjemnek sütöttem – milyen szerencsés, hogy én vagyok az ő felesége.”
16. „Ezeket a ‘finomságokat’ anyukám készítette húsvétra/áprilisi bolondok napjára.”
Néha belefutunk olyan éttermekbe, amelyek elsőre tisztességesnek tűnnek, aztán amikor felszolgálják az ételt, az teljesen megbocsáthatatlan, tekintettel arra, hogy mennyit fizetünk érte. Volt már ilyen tapasztalatod?