Sokan megvannak anélkül, hogy szeretnének főzni vagy sütni, mások gyors leírásokat követnek, anélkül, hogy nagy hangsúlyt fektetnének a prezentációra, míg néhány kulináris mesterművész arra gondol, hogy a sütés-főzés az alkotóerő ultimó platformja. Legyenek ők profi csemegekészítők vagy hétköznapi otthoni mesterszakácsok, műveik olyan szemet gyönyörködtetőek – egy tökéletesen faragott alma vagy egy sapkára hajazó torta -, gondolkodásra érdemes, hogy egyáltalán beerszük-e őket. Figyelem: az alábbi képeket csak akkor nézd meg, ha már tele van a gyomrod. 3 bónusz remekművet is hoztunk a végére!
1. “A feleségem csemegeként faragta ki ezt a mézeskalács házat karácsonyra.”
2. “Körömlakk-design süteményeket készítettem.”
3. Ez a virág az árnyéktól az utolsó cseppig elfogyasztható.
4. Hiszed vagy sem, ez egy torta!
5. Sushi, ami túl csábítóan néz ki ahhoz, hogy csak megegyük.
6. “A feleségemmel és a legjobb barátjával sütiboltot nyitottunk. Ma adtunk először a nyilvánosságnak és mindent elfogyasztottak 2 óra alatt. Hihetetlenül büszke vagyok rájuk!”
7. Csirkemáj és libamáj parfé frissen facsart mandarinszósszal
8. Mesterművészi almametszés
9. Ráknasi
10. Télapó szuszogása tortaformában
11. Cukorka, amelyben kristálytiszta szereteteink vannak
12. Imádni való!
13. Ez a tányér festőművészeti szinten áll.
14. Karamellbordó gömb
15. “Gondoltam bemutatom a legutóbb sütött pitémet.”
16. Divatdizájné derült égre tortaszállásból
17. Cukorvirágokkal díszített torta
18. Sütikkel alkotott modern belsőépítészet
BÓNUSZ 1.
Bármelyik apukának, aki fokoznia kellene a számokat a szülinapi tortán. Kreativitás a javából!
BÓNUSZ 2.
Krokodilkenyér, amely kissé túl kövéren sült meg.
BÓNUSZ 3.
A 8 éves lányom süni-tortát akart a szülinapjára, és mindent megtettem, hogy boldoggá tegyem őt.
A büszkeségedből fakadó alkotásaidat is meg szoktad osztani a közösségi oldalaidon?
HOGYAN GONDOLKODSZ EBEN?