Házasság viccekHumorViccek

Vicc: 13 szülő, aki felvállalja, hogy szokott füllenteni a gyerekeinek … kattints a folytatásért

A szülők igyekeznek arra nevelni a gyerekeiket, hogy legyenek őszinték és mindig mondjanak igazat, ugyanakkor a szülők maguk ezt nem feltétlenül tartják be.

Olyannyira nem, hogy a gyerekeiknek is hajlamosak füllenteni, ha a helyzet úgy hozza.

Persze, számos esetben csak a jó szándék vezérli őket.

Máskor pedig a saját dolgukat próbálják megkönnyíteni vele.

1.

A kisfiam megkérdezte tőlem, hogy:

“Apu, mi is az a B betűs szó, amit mondani szoktál, amikor ideges vagy?” Erre én azt füllentettem neki, hogy nem emlékszem rá, mire ő elgondolkodott, majd pedig azt mondta, hogy “Azt hiszem a banán volt az.”

2.

Van azért némi képmutatás abban, hogy mi, szülők azt mondjuk a gyerekeinknek, hogy ne hazudjanak, közben meg mindig megdicsérjük, hogy milyen szép, amit rajzoltak.

3.

Azt mondtam a gyermekeimnek, hogy:

” Apu nem hall titeket éjszaka, ezért mindig anyunak szóljatok, ha felébredtek.” Ez egészen addig működött is, amíg a feleségem rá nem jött a piszkos kis húzásomra.

4.

A gyermekem:

Neked miért nincs olyan sok barátod, mint nekem az oviban?

Én:

Mert annyira elbűvölő vagyok, hogy az elriasztja az embereket.

A gyermekem:

Aha, szóval büdös vagy?

5.

Amikor gyerekeim azt mondják nekem, hogy mennyek oda, és nézzek meg valamit, akkor azt szoktam válaszolni, hogy innen a kanapéról is jól látom ám.

6.

Én, a kisfiamnak:

“Sajnálom, de már nem gyártanak elemet ehhez az idegesítően és hangosan zenélő játékodhoz.”

7.

Amikor a gyerekem már megint valamelyik a idegesítő műsort akarja nézni, akkor azt szoktam mondani neki, hogy most nem lehet, mert a szereplők éppen alszanak.

A gyermekem 4 éves, és úgy érzem, hogy már nem sokáig tudom elhitetni vele.

8.

A leggyakoribb füllentéseim a gyerekeimnek:

“Elfogyott”, “Ez csípős, nem ízlene neked”, “Bújj el, és megkereslek”.

9.

Azt mondtam a gyermekeimnek, hogy a fogtündér allergiás a koszra, ezért csak akkor jön el hozzájuk, ha a szobájukban teljes tisztaság és rend van.

10.

Reggel szerettem volna pár nyugodt percet legalább addig, amíg megiszom a kávémat, ezért azt mondtam a gyerekeimnek, hogy versenyezzenek, ki talál meg hamarabb egy játékfigurát a nappaliban, ami valójában ott lapult a zsebemben.

11.

Én, a kislányomnak:

“Kicsim, csak egy pillanatra fekszem le, hogy pihentessem a szemeimet.”

12.

Folyton azt hangoztatom a gyerekeimnek, hogy hazudni nem szép dolog, közben meg ma azt találtam mondani nekik, hogy azért nem hallgathatják meg milliomodjára is a kedvenc a dalukat, a Babay Sharkot, mert az éjszaka tűz ütött ki az internetgyárban, és megsemmisült a felvétel.

13.

Azt mondtam a gyerekeimnek, hogy a nyári időszámítás azt jelenti, hogy ilyenkor korán kell lefeküdni, hogy világ többi részén élő embereknek is jusson elég napfény.

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET