Életmód, egészségÉrdekességek, listák

Az élet legnagyobb leckéi, amelyeket a 30. életévünkig megtanulunk

1Amikor fiatalok vagyunk, gyakran hisszük, hogy mindent tudunk, és mindig mi vagyunk a helyes. Azonban ahogy nő az életkorunk, gyakran rájövünk, hogy mennyi mindent rosszul gondoltunk. A 30-as éveinkre már sokkal bölcsebbé válunk, és előfordul, hogy mosolyogva emlékszünk vissza a 10 évvel ezelőtti hibáinkra.

2Ahogy öregszünk, rájövünk, hogy a hasznos születésnapi ajándék a gondoskodás legjobb jele, nem pedig az elrontott ünnep.

3A vásárlás során a kényelem fontosabbá válik, mint a szépség.

4Aki egyszer becsapott, az máskor is fog. Ez az igazság nem könnyű elfogadni, de minél előbb rájövünk, annál jobb.

5Utazáskor a kényelem válik a legfontosabbá. Már nem akarunk gyalogosan barangolni és éjszakázni, csak pihenni és kikapcsolódni.

6A szülőknek mindig igazuk van. Bármennyire is sértőek a szavai, az csak azért van, mert őszinték.

7Az a fontos, nem az, aki mennyi csillagot ígér nekünk, hanem az, aki minden ígéretét betartja.

8Nem számítunk a többieknek. Mindenkinek megvannak a saját dolgai és probleémái, senki nem fogja mérlegelni, hogy kövér vagy-e vagy sem.

9Meg kell tanulnod nemet mondani. Nehéz, de amint kezded nagyra értékelni a személyes teredet, képessé válsz rá.

10A drága kozmetikumoknak is létezik egy olcsóbb alternatívája: a pihentető fürdő és a hosszú alvás. Az igazán fontos dolog az, hogyan bánunk önmagunkkal.

11Az élet túl rövid ahhoz, hogy az olyan fontos dolgokon spóroljunk, mint a jó minőségű ágymatrac, a kávé, vagy a kényelmes melltartó.

12Az okoskodó beszéd nem jelent magas intelligenciát. Egy igazán intelligens ember képes mindenki számára érthetően leegyszerűsíteni a bonyolult eseményeket.

13A barát, aki szereti a pletykákat, az rossz barát. Ne feledd, amit neked mond rólad, ugyanazt mondja a hátad mögött másokról is.

14A szépség iránti vágy elhalványul, míg a kedves, támogató és megértő partner iránti vágy nő.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET