Érdekességek, listákHumor

Egy olasz férfi szó szerint vette a távolságtartásra vonatkozó utasításokat a koronavírus idején

1A koronavírus-járvány miatt számos ország – beleértve Olaszországot is – vezetett be karanténintézkedéseket. A helyi hatóságok betiltották a nyilvános rendezvényeket, bezárták az iskolákat, és a lakosok csak indokolt esetben hagyhatják el az otthonaikat. Az egészségügyi szakemberek hangsúlyozták a gyakori kézmosás fontosságát, valamint azt, hogy az emberek lehetőleg ne álljanak 1 méternél közelebb másokhoz.

2Egy ismeretlen olasz férfi kreatív módon reagált erre az irányelvre.

Olasz férfi kreatív megoldása a távolságtartásra

3Ez a furfangos férfi egy óriási kartonkört helyezett maga köré, hogy senki ne tudjon hozzá 1 méternél közelebb kerülni.

A szokatlan védelmi intézkedés a Mercato di Testaccio piacon Rómában történt. A férfi azért alkalmazta ezt a különleges módszert, mert el akarja kerülni a koronavírus-fertőzést.

4A férfi találékonysága nagy sikert aratott a közösségi médiában.

A közösségi média reakciói

5Voltak, akik további „egyedi” megoldásokat javasoltak neki.

Ötletek a távolságtartásra

6Az igazság az, hogy ez a precíz védelmi rendszer még nem kompatibilis minden élethelyzettel.

A védelmi rendszer limitációi

Így vagy úgy, bár a Szaturnusz gyűrűjére hajazó különleges védelem nem biztos, hogy segít a koronavírus elleni harcban, mindenképpen érdemes lehet megjegyezni ezt a módszert az introvertált személyek számára.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET