Életmód, egészségSztorik

Felháborodtak azok, akiknek a menyasszony preskriptív véleményét megosztotta az esküvői ruhákról

Az a TikTok videó, amelyben egy menyasszony megosztotta gondolatait és bemutatta a saját kéz által készített ruháját, meghaladta a 20 millió nézőt. A nő nem számított a válaszreakciókra, és videója sokakat felháborított, akik sértőnek találták állításait.

A menyasszony, aki “visszafogott” ruhát tervezett magának, azt mondta, nincs “utálatosabb” egy kihívást jelentő menyasszonynál.

Az esküvők hajlamosak megosztani a véleményeket, amelyeket a családi és társadalmi elvárások is befolyásolnak. De széles körben elfogadott, hogy ezen a napon a menyasszonyt ünnepelni kell. Még mindig vannak kivételek, mint például ez a nő, akit bíráltak azért, mert szerinte minden menyasszonynak meg kellene felelnie egy adott öltözéken ezen a különleges napon.

Ez a menyasszony saját maga tervezte “visszafogott” ruháját, és elmondta, hogy szerinte a kihívást jelentő öltözködés egy menyasszony esetében visszatetsző. Nyilvánvalóan beszél a döntéséről, miért döntött saját maga készítette a ruháját: “Az esküvőd közeleg, de utálod a kihívó esküvői ruhák trendjét. Euróért inkább tervezed meg a saját ruhádat, és meg is csinálod.”

Azt állítja, hogy ő nyújtja a visszafogottságot és a szépséget a nagy napon. Mint mondja: “Nincs utálatosabb egy kihívást jelentő menyasszonynál, aki semmit sem hagy a képzelet számára.”

A szépség és a visszafogottság említésébe belefoglalta a kihívást jelentő menyasszonyok elleni kritikáját is. A posztja nagy figyelmet kapott, 20 millió megtekintést ért el, de a hozzászólók többsége nem értett vele és a saját ruhájáról alkotott véleményével. Sokan rámutattak, hogy az ő hozzáállása közel sem tükrözi a szerénységet és a kedvességet.

A szépségről és a szerénységről beszélt, miközben ő maga megalázta azokat a menyasszonyokat, akik más stílusú ruhát választottak.

Állításai sok nőt megbántottak, akik másképp választották meg esküvői ruhájukat. Egy másik felhasználó által készített, 1,6 millió megtekintést ért el válaszvideó tapsolással kezdődik és a mondat: “A szép lányok nem gyűlölködnek.” Aztán kifejti: “A szép lányok nem ítélkeznek, a szép lányok nem gyűlölködők. Mi, a társadalom egyetértünk abban, hogy a gyűlölködés a rútság viselkedése.” Kifejezte támogatását a visszafogottabb ruhák iránt, de kérdőre vonta a tűhegynyi hozzáállást, és hangsúlyozta, hogy éppen úgy, mint az élet más területein, a mérsékelt viselkedés is jobb lehet.

A kritikára válaszolva a menyasszony tisztázta, hogy nem akart ítélkezni azok fölött a menyasszonyok fölött, akik eltérő véleményt képviseltek, és nem akart őket becsmérelni. Azzal védekezett, hogy nem volt szándékában kritizálni, csak saját véleményét mondta el az esküvői visszafogottságról. “Sehol sem kritizáltam senkit, sehol sem beszéltem le senkit. Pontosan ti vagytok azok, akik ítélkeznek. Én csak egy szélsőségről beszéltem, és ti mindannyian arról vitatkoztok, hogy vannak nők, akik azokat megfelelőnek találják, nem én mondtam ezt.”

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET