Életmód, egészségSztorik

Az átlagemberek szerint a történelem 20 legszebb nője

A szépség relatív és sok tényezőtől függ. Bár a modern nézők nem mindig találják vonzónak a régmúlt szépségideáljait, a gyönyörű és tehetséges nők iránti elismerés átível az időn. Legyenek ezek a hölgyek a múlt nagy filmcsillagai, divatikonok, vagy éppen a mai napig aktív sztárok, ők mind megérdemlik, hogy dicséret illetse őket. Íme hát a világszerte megkérdezett átlagemberek szerint a történelem 20 legszebb nője.

20. Diane Lane

Diane Lane

A listát Diane Lane nyitja meg. 1979-ben robbant be a köztudatba, amikor egy népszerű divatmagazin címlapjára került, mint Hollywood legújabb felfedezettje. 2005, 2006 és 2007 folyamán egymás után háromszor is felkerült a 99 legkívánatosabb nő listájára. Pályafutása során számos díjat kapott, mely megerősíti pozícióját a szórakoztatóiparban.

19. Natalie Wood

Natalie Wood

Natalie Wood már gyermekkorában a színjátszásba kezdett, és tizenéves korára már Oscar-díjra is jelölték. Az 1970-es évekre pedig a filmipar egyik legmeghatározóbb és legcsodáltabb színésznőjévé vált. Öröksége még ma is jelen van a popkultúrában.

18. Jane Seymour

Jane Seymour

Előkelő 18. helyünkön Jane Seymour található, aki erős, vad, szenvedélyes nőket formált meg szerepeiben. Az 1980-as és 1990-es években számos televíziós sorozatban feltűnt, mint például a Dr. Quinn, ahol a ’96-os Golden Globe-díjat nyerte el a legjobb drámai színésznő kategóriában.

17. Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry több szépségversenyen is megfordult, és 1986-ban bejutott a Miss World verseny döntőjébe. Annak ellenére, hogy már az 1980-as években elkezdett színészkedni, igazán a 2000-es években robbant be a köztudatba. Leginkább az X-Men sorozatból ismerhetjük, ahol a Ciklon karakterét alakította. 2001-ben pedig elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat a Szörnyek keringője című filmért.

16. Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale, a képernyőn kívül modellként is tevékenykedett, így gyakran szerepelt divat reklámokban. Számos divatmagazinban felmerült neve, mint az egyik legszebb és legvonzóbb sztár.

15. Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor, a klasszikus hollywoodi filmek ikonikus színésznője rengeteg rajongónak örvend napjainkban is, és az 1990-es években mint az egyik legnagyobb filmes legenda ismerhettük meg. Tonászának köszönhetően televíziós pályafutása során Taylor volt az egyik első színész, akit folyamatos figyelemmel kísértek a közönség.

14. Natalie Portman

Natalie Portman

Natalie Portman tehetsége számos területen megnyilvánult, többek között a divatmagazinok előtt is megfordult. A színészet mellett balettezőként és jazz táncosként is képviselte magát. Szépsége és sokoldalúsága miatt minden jogot megérdemel, hogy fölkerüljön a listára.

13. Jaclyn Smith

Jaclyn Smith

Jaclyn Smith az 1970-es években került a közönség homlokterébe a Charlie angyalai című sorozatnak köszönhetően. Karrierje modellkedéssel indult, majd megjelent több televíziós reklámban is. Különböző divatlapok egyikeként tartották számon a kor legkáprázatosabb sztárjait.

12. Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer

41 éves korában Michelle Pfeiffer egy divatmagazin címlapján szerepelt, mint a világ legszebb sztárjai között. Az 1990-es években ő volt Hollywood egyik legcsinosabb és legjobban megfizetett színésznője. A kritikusok elismerték, hogy vonzó a külseje mellett, mert képes volt bemutatni színészi tehetségét is.

11. Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley eredetileg táncosként kezdte pályafutását, de a színészettel és a modellkedéssel végül teljesen áttért a televízióra és a filmek világába. Szépségének és érdekes egyéniségének köszönhetően alakult ki mellette a magas színvonalú megítélés. A világ legszebb emberei közötti listákon rendszeresen keresett név.

10. Jessica Alba

Jessica Alba

Az általános nézetek szerint Jessica Alba az egyik legvonzóbb személy a világon, ezt bizonyítja a lista 10. helyén való szerepése. Alba azonban ennél többre törekszik; elismert és komoly színésznőként szeretné magát látni. Gondosan méreti fel a különböző ajánlatokat, prioritást adva azoknak a szerepeknek, ahol színészi tehetségét és képességeit teljes mértékben ki tudja használni.

9. Salma Hayek

Salma Hayek

Salma Hayek szerepeivel és szépségével szerzett magának elismerést karrierje kezdetén, amikor a divatmagazinok és a média több alkalommal is nevezte őt a világ legszebb sztárjának.

8. Sophia Loren

Sophia Loren

Sophia Loren Hollywood aranykorának ikonja, és a klasszikus filmek sztárjai között valóságos színészóriásnak számít. Illusztris karrierje során számos rangos díjat és elismerést kapott, többek között Golden Globe, BAFTA, és Oscar-díjakat, amivel kiérdemelte magának a kiemelkedő és elismert színésznő státuszát.

7. Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones figyelemre méltóan elismert színésznő, aki számos kitüntetésben részesült karrierje során. Népszerűsége 1998-ban robbant be, amikor az internet legkeresettebb hírességei közé került, majd 2005-ben ő volt az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb sztár.

6. Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron szépsége és befolyása biztosítja az ő 6. helyét ezen a listán, hiszen 2016-ban az Entertainment Weekly a világ legbefolyásosabb hírességei között említették. Tizenhat évesen modellkedni kezdett, majd 1995-ben színésznővé avanzsált. A modellkedéstől a színészetig bejárt figyelemre méltó utat, melyet karrierjében elért.

5. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Az ötödik helyez

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET