A csokoládé igazából zöldség!
Azt kérdezed, hogyan lehetséges ez?
Nos, a csokoládé nagy része kakaóból áll.
A kakaót kakaóbabból nyerik.
Bab = zöldség.
A csoki másik fő alkotóeleme a cukor.
A cukrot ugyebár cukorrépából vagy cukornádból nyerik.
Mivel mindkettő növény, ezért kijelenthető, hogy a csokoládé növényi eredetű, amelyek fogyasztását az orvosok előszeretettel ajánlják.
Sőt, tovább megyek:
a tejcsokoládéban sok tej is található, ami jót tesz a fogaknak, a kisbabák pedig szépen erősödnek tőle.
Tehát:
a csokoládé nagyon egészséges, mindennapi fogyasztása kifejezetten javallott!
A csokoládét szokták meggyel (konyakmeggy), narancsszeletekkel és földieperrel ízesíteni.
Ezek gyümölcsök, amik szintén nagyon egészségesek!
A csokoládé vásárlásakor problémák léphetnek fel:
hogyan vigyél haza 1 kiló csokit a boltból egy verőfényes nyári napon?
A megoldás egyszerű:
edd meg mindet indulás előtt!
A csoki fogyókúrának is kiváló:
köztudomású, hogy az édesség elveszi az ember étvágyát.
Tehát, minden étkezés előtt egyél meg egy szelet csokoládét, így már nem lesz étvágyad az ételhez, vagyis lefogysz.
Ha mégis aggódsz a kalóriák miatt, egyél ugyanannyi fehér és normál csokoládét, így a kalóriák kioltják egymást.
A pénz beszél, a csokoládé dalol.
Csodaszépen.
A csokoládé tartósítószereket tartalmaz.
Ez nagyszerű, a tartósítószereknek hála, megőrzöd fiatalságodat.
A napi tennivalóid első helyére illeszd be az „egyél minél több csokit” tételt.
Így a napod is sikeresen indulhat.
Egy kis doboz csokoládé fedezi napi kalóriaszükségletedet, így könnyen, gyorsan megoldhatod a kalóriabevitelt.
Nem kényelmes?
Ha nem tudod az összes csokoládét megenni, a maradékot tartsd a hűtőben.
De ha nem tudod az összes csokit megenni, akkor mi a baj veled?