Sztorik

Selena Gomez testét bírálókba botlott egy vörös szőnyeges eseményen…

A 80. Golden Globe-díjátadó ceremónián Selena Gomez, a kritikák közepében, ragyogón tündökölt. A sztár határozottan jól érezte magát a saját bőrében, a rajongók mégis megjegyzéseket tettek külsejére. Gomez méltóságteljesen szembeszállt a kritikákkal, pozitív hozzáállása és bölcs szavai miatt pedig még inkább becsüljük.

A 30 éves díva a rendezvényre 9 éves féltestvérét, Gracie-t hozta magával. Káprázatosan néztek ki, miközben felvillantották mosolyukat a kameráknak. Gomez pánt nélküli, felvágott, puffos ujjú ruhája pedig tökéletesen kihangsúlyozta az alakját.

Az online rajongói közül néhányan mégis megkérdőjelezték a testét és észrevették, hogy néhány kilót felszedett.

Miután átolvasta a bírálatokat, az énekesnő közvetlenül reagált egy Instagram-élőben, mellette Gracie is ott volt.

“Egy picit pufók vagyok most, mert jól éreztem magam az ünnepek alatt” – erősítette meg Gomez. Majd a húgához fordult: “Ugye?” Gracie teljes mértékben egyetértett nővérével. Gomez így folytatta: “De nekünk ez egyáltalán nem számít” – utána együtt nevettek a kommenteken.

Reagálásával Gomez nem csak húgának, Gracie-nek mutatott példát, hanem világszerte milliók nőknek is. Megmutatta, hogy a valódi jelentőség abban rejlik, hogy elfogadjuk a saját testünket és jól érezzük magunkat benne. Csak akkor tudsz belül és kívül sugárzani, ha szereted önmagad.

Ez nem az első alkalom, hogy Gomez alakjával kapcsolatosan negatív kritikákat kapott. 2022 áprilisában is válaszolt a rosszindulatú megjegyzésekre, azt állította, hogy a karcsúság miatt nem éri meg lemondani a kedvenc ételeiről. Hozzátette: “Tökéletes vagyok úgy, ahogyan vagyok.” Ezzel pedig nem is lehet jobban egyetérteni.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET