HumorRendőr viccekViccek

Vicc: A hetvenes években egy kisvárosi a moziban a ruhatáros meg …

A hetvenes években egy kisvárosi a moziban a ruhatáros meg a jegyszedő néni is elég idős volt, a nyugdíjukat egészítették ki egy kis mellékessel.

Az ügyeletes alegység (tizennyolc kiskatona) úgy döntött, hogy járőrözés helyett inkább moziba megy.

A jegyszedő néni közölte velük, hogy ide márpedig nem visznek be géppisztolyt meg tártáskát éles lőszerrel, így aztán kénytelen-kelletlen beadták azokat a ruhatárba.

Igen ám, de a VÁP (katonai rendészet járőre) is benézett a moziba, és a nyári, üres ruhatárban rögtön szemet szúrt nekik a cucc.

Be akartak menni a nézőtérre, de a jegyszedő néni eléjük állt, és kérte a jegyeket.

Akkor próbáltak jegyet venni, de nem kaptak, futó előadásra már nem lehetett.

Akkor el akarták vinni a bizonyítékot a ruhatárból – elhagyott fegyverért futkosóra küldték a katonát -, de a ruhatáros néni nem adta biléta nélkül.

A tisztnek erre elborult az agya, előkapta a pisztolyát.

A ruhatáros néni csak annyit mondott:

– A németeknek meg az oroszoknak sokkal nagyobb csúzlijuk volt, és azok lőni is tudtak vele – és folytatta a kötögetést.

Amíg a VÁP-os a két legényével elrohant rendőrért, addig a nénik riasztották a kiskatonákat, akik baj nélkül meg is lógtak.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET