Sztorik

Szépség ritka bőrbetegség mögött: Sara Geurts története

Sara Geurts rendkívüli példa arra, hogy a testpozitivitás milyen erőteljes üzenet lehet. Ritka bőrbetegséggel él, de ragyogó példa arra, hogyan lehetséges a nehézségeken felülkerekedni, és megosztani a tapasztalatainkat másokkal. Az ő története inspiráló és megmutatja, hogy “Gyönyörű vagy, és bármit elérhetsz, amit csak akarsz”.

A ritka bőrbetegség diagnózisa

Sara-t 10 éves korában diagnosztizálták egy ritka betegséggel, ami lassítja a kollagéntermelődését, és így a bőre elvékonyodik és korán ráncosodik. Az állapot ízületi fájdalmakhoz és a csontok törékenységéhez is vezet. Mindezek ellenére Sara soha nem adta fel a modellkedésről szőtt álmait.

Egy kampány megváltoztatta az életét

2015-ben Geurts beküldte történetét a Love Your Lines kampányba, amely a bőrünk tökéletlenségeit ünnepli. A kampány keretében Sara számára is teret biztosítottak, hogy megossza a saját nehézségeit és felfedje, hogyan sikerült legyőznie a bizonytalanságait.

Saját testének elfogadása

Ma már Sara teljesen megváltozott emberként él. Egy sikertelen kapcsolat arra ösztönözte, hogy teljesen megváltoztassa a hozzáállását önmagához, és testkép problémáit értékké változtatta. Őszinte története sok ember számára kulcsfontosságú a saját elfogadásuk és önszeretetük útján.

A sztereotípiák megdöntése

Sara nagy sikerrel tört be a modelliparba, ahol azóta is keményen dolgozik, hogy megdöntse a szépségről alkotott sztereotípiákat. “A célom az, hogy áttörjem a társadalom tökéletességre irányuló korlátait. Ezek a korlátok mindannyiunkat arra késztenek, hogy legyünk tökéletesek minden életterületen” – nyilatkozta Geurts.

HOZZÁSZÓLÁSOK

A cikk a Kuffer fordításában készült.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET