HírekReceptek

Rájövetek: Egy excentrikus panírozási trükk, mellyel kevesen vannak tisztában

Nem egyedül húsok, halak vagy sajtok kaphatnak panírt – többféle zöldség is igazán finom lehet, ha krémes bundába burkoljuk őket. Próbáltad már cukkinivel, vagyl esetleg olajbogyóval?

Ezen a napon, érdemes kipróbálnod valamelyik receptünket!

1. Klasszikus panírozás

Minden alkalmazásnál ropogós és aranybarna marad a panír.

Hozzávalók:

½ adag víz

125 gramm liszt

4 db tojás

1 kanál olaj

só saját ízlésednek megfelelően

Elkészítése:

1. A tojásokat süsd fel úgy, hogy a fehérjét és a sárgáját elkülöníted. A tojásfehérjéből készült habot tárold a hűtőben.

.Kezdd hozzá a tojássárgájához az olajat, a vizet és a sót

.Ha ez megvan, add hozzá a megfelelő módon tárolt lisztet, és kézzel kiválasztva keverd össze addig, amíg csomómentessé válik

4. Egy kis mennyiségű tömegből készíts keveréket a felvert tojásfehérjével

5. ezután forgasd bele a panírozandó alapanyagot (zöldség, hús stb)

2. Sajttal panírozás

Hozzávalók:

4 evőkanál liszt

3 evőkanál majonéz

4 tojás

100 gramm szárított sajt

Elkészítése:

1. Keverd össze a lisztet, a majonézt és a tojásokat, ezt követően add hozzá a reszelt sajtot

2. Eztán forgasd bele a húst, zöldségeket, majd forró olajban pirítsd meg.

3. Tejszínes, cukros keverék

Hozzávalók:

½ adag zsíros tejszín

3 tojássárgája

liszt

só, és cukor saját ízlésed szerint

Elkészítése:

1. Keverd össze a tojássárgáját a sóval és a tejszínnel

2.Hozzáadjuk a cukrot, és annyi lisztet, hogy a kapott keverék ne legyen túlságosan híg, de sem túlságosan sűrű

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET