Sztorik

A szépség titka 60 felett – 5 dolog, amit Demi Moore másképp csinál

A 60 év feletti Demi Moore láttán rádöbbenünk, az öregedés nem olyasmi, amitől félnünk kell. 49 évesen kezdett jobban odafigyelni magára, és ma ennek hála ragyog. Ahogy érettebb lett, rájött, hogy nem lehet mindig a genetikára támaszkodni, és a szépség inkább a jó közérzethez kapcsolódik, nem az életkorhoz. Rájött: tudatos döntéseket kell hoznia, amelyek, úgy tűnik, nagyszerűen működtek.

1. Nem vesztegeti idejét negatív érzésekkel és gondolatokkal.

Demi hisz benne, hogy a belső érzéseink hatással vannak külsejünkre. Tehát a ragyogása egyike a faktoroknak, hogy igyekszik minél hamarabb megszabadulni a negatív gondolatoktól. “A harag, a düh, a fájdalom vagy a keserűség, ha ezeket dédelgetjük magunkban, az öregít minket és meglátszik rajtunk.” – mondja. Bár senki nem kerülheti el, hogy néha szomorú vagy csalódott legyen, Moore szerint fontos, hogy ne őrizzük magunkban ezeket az érzéseket.

2. High-tech edzéseket végez.

Színésznői karrierje során számos karaktert alakított, miatt szüntelenül topformában kellett lennie. Az elmúlt években Moore olyan filmekben is feltűnt, mint a ‘Sztriptíz’ vagy a ‘G.I. Jane’, ahol a filmek előkészítéséhez extrém edzésekre volt szüksége.

A mindennapokban azonban nem rajong az edzőteremért. 2019-ben elmesélte, hogy már 4 éve nem járt arrafelé. Egy videóban mesélte, hogy a Mirror nevű high-tech edzőgép használatával személyre szabott edzéseket végez otthon.

3. Egyszerűsíti a dolgokat.

Moore szerint a legfontosabb dolog az, hogy a kevesebb több. Ezt követi a szépségápolási rutinjaiban is, mert úgy érzi, sokkal könnyebb betartani egy rutint, ha ez egyszerű. Elmondása szerint nincs valami különleges szépségtrükkje, de nagy hangsúlyt fektet az arckezelésekre.

4. Mindig arra törekedik, hogy lelke és teste egyensúlyban legyenek.

Moore szerint a szépség belülről fakad. “Csinálhatsz bármit a külsőddel, de ha belül nem érzed jól magad, akkor külsőleg sem leszel rendben.” – mondja. Lelki egyensúlyának megteremtésére gyakran vesz órákat egy energiagyógyítótól.

5. Elfogadja az öregedést.

Bár Moore lenyűgözően szép, ő maga szerint már nála is észrevehetők az öregedés jelei. A színésznő elmondta: “Közel sem vagyok olyan jó formában, mint voltam korábban, és a bőröm olyan irányba kezd menni, amit nagyon nem szerettem volna.” Ahelyett, hogy harcolna az öregedés okozta változásokkal, Moore döntött az elfogadás mellett, szeretni fogja a testét, bármi jön is a jövőben.

HOZZÁSZÓLÁSOK

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET