ÉletmódHírekSztorik

Az esküvőn történt szakítás és a karma visszacsapása

Pocakosan, első gyermekünk várása közben, szakított velem a párom az esküvőnk napján, miután legjobb barátom elárulta a titkomat.

Több mint három évig alkottunk egy párt Johnnal. Az ismerkedésünk egy étterem megnyitóján bontakozott ki, aminek helye a későbbiek során állandó törzshelyünk lett. Ő tervezte az étterem építészeti koncepcióját, hiszen szakmájának hívője és munkamániás.

Amikor először találkoztunk, lenyűgözött a munkaszeretete. Előtte csak olyan felelőtlen férfiakkal hozott össze a sors, akik jobban szerették költeni a pénzt, mint megkeresni azt, így amikor John feltűnt az életemben, számomra olyan volt, mintha friss levegőt szívhattam volna.

A vőlegényem az oltár előtt szakított velem.

Hogyan is lett volna másképp? Charizmatikus személyisége, modell külsője és a humorérzéke, ami messze felülmúlta az enyémet, magával ragadott.

Az a nap, amikor találkoztunk, olyan inget viselt, ami kihozta a legjobbat vállaiból és derékbőségéből, hozzá képest mindenki más szürkének tűnt. A figyelmemet azonnal magára vonzotta.

Rajtakaptam, hogy bámulom, és odajött hozzám. “Elnézést a zavarásért – mondta – de azt vettem észre, hogy bámulsz. Gondoltam, itt az ideje, hogy megkérdezzem, mi az, ami ennyire érdekes rajtam?”

Amikor először találkoztam vele, a tekintetem magától John felé terelődött.

“Biztos vagyok benne, hogy ha megpillantanád magad a tükörben, megértenéd a kérdésedre a választ” – válaszoltam.

Elnevette magát a szavaimon és innentől kezdve közös utunk indult el. A megnyitón átfogóan elbeszélgettünk, bemutatta az üzletemből és én lenyűgözve hallgattam.

Az étteremben találkoztunk továbbra is és a fényképeink között az ott készült képek domináltak. Bevallom, az járt a fejemben, hogy valami nincs rendben, amikor három hónap után még mindig nem kérte meg, hogy legyek a barátnője. Szinte napi szinten érintkeztünk, bár az esetek többségében telefonon, mert ő általában dolgozott.

Megtanított a türelemre, hogy ami értékes, az időbe telik. Így egyetértettünk abban, hogy hivatalosan is barátnőjének nevezzen. Hét hónappal később már közös otthonunk volt. Ez ugyan az én ragaszkodásomra történt, de akárhogyan is, tény, hogy ez volt az előrelépés.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET