Sztorik

Egy ötgáborjús anyuka kendőzetlen fotója hasáról, amely bebizonyítja, hogy nő az…

Diéták, botox, műhajak. A világ gyakran tűnhet felszínesnek és mások elvárásaiknak való megfelelés a megszabott szépségideálnak nagy gondnak tűnhet. Emellett könnyen elfelejthetjük, hogy a valódi szépség valami sokkal mélyebb és nem a felszínes megjelenésen múlik. Az 5 gyermek anyja, Brenda Stearns bebizonyította ezt a világnak, amikor őszintén megmutatta szülés utáni testét. Fedezd fel Brenda élettörténetét, az anyát, az inspirálót és a példaképet!

Brenda mexikói, de már régóta az Egyesült Államokban él. Egyik nap véletlenül rossz számra elküldött sms a jelenlegi házasságához vezetett. Jelenleg Ohóioban laknak, ahonnan a pelenkák, a magántanulás és öt gyermek uralják Brenda mindennapjait. Őszinte életbeli pillanatait Instagram oldalán osztja meg követőivel. Minden boldogan zajlott, amíg a depresszió el nem kezdte borítani.

Az ötödik gyermek születése után postpartum depressziót diagnosztizáltak nála. Három hónappal a szülés után, teste még mindig nem akart visszatérni az előző állapotába. Elkezdett rosszul érezni magát a bőrében, boldogtalanná vált. Ekkor döntött úgy, hogy nem az érzéseire, hanem a valóságra fog koncentrálni. “A valóság az, hogy a testem erős és gyönyörű. És az a tied is!” – írta Brenda.

A fenti képet Instagram oldalán is megosztotta. “Ezt a fotót azért készítettem, hogy emlékeztessem magam arra, hogy nem számít, milyen a testünk egy adott pillanatban. Ideje ünnepelni a saját szépségünket!” Sokak számára ez inspiráló volt, de voltak, akik visszataszítónak találták, hogy megmutatta a képet a testéről.

A negatív kommentek ellenére, Brenda nem hagyta magát. Mozgalmat indított, hogy felhívja a figyelmet az anyaság szépségére. A nők hálásak voltak neki az erejéért és a motivációjáért, ami segített nekik ebben. Ma már több mint 25.000 követője van, akik várják a tanácsait, a motivációt és természetesen a gyerekekkel kapcsolatos történeteket.

Az legfontosabb üzenete, amit közölni akar, hogy a gyerekek határtalanul szeretik az anyjukat. “Ismerik a lelkünket, és feltétel nélkül szeretnek minket. És csak ez az, ami igazán számít.” Így tehát a bántó kommentek jelentéktelenek.

Egy olyan korban, amikor a szépség kialakulását egységes normák határozzák meg, mindig jó látni olyan bátor nőket, mint Brenda, akik nem hajlandók beállni ebbe a sorba!

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET