Sztorik

Az örök fiatalság titka a 73 éves Vera Wang szemével

Szépség titkok, öregedés ellenszerek és fiatalságra törekedés – ezek mind-mind olyan tényezők, amelyeket nap mint nap követhetünk, akár szakértői tanácsok, akár saját bevált módszerek alapján. Ugyanakkor a 73 éves Vera Wang szépség és fiatalság stratégiái különösen érdekesek lehetnek számunkra, hiszen ebben a korban is egészen elképesztő fiatalosságot és vidámságot mutat az arcán. Vera Wang tippjeit mindenki számára érdemes megfontolnia.

1. A babaolaj a Szépségesszencia

Vera Wang szenvedélyesen szeret fürödni és utál allergiákban szenvedni. Arra összpontosít, hogy milyen termékeket használ, és mindig gondosan figyel arra, hogy ezek ne irritálják a bőrét. Vera vonzódik a fürdőzés nyugtató hatásához, ezért választotta ezt a módszert. A bőrének védelme érdekében hidratálást alkalmaz, és ezért babaolajat használ. A napsugárzás elleni védekezés szintén fontos lépés számára, ezért a 30-as faktorszámú hidratálók a kedvencei.

2. A produktivitás, a fiatalság záloga

Vera Wang sosem gondolt a fiatalság vesztésére a divatvilágban töltött ideje alatt. Mindig a világ legszebb nőivel dolgozik, és ezek a nők őt inspirálják. Vera szerint az öregedés elavult koncepció, és az embernek mindig képesnek kell lennie a tanulásra és fejlődésre. Azt állítja, hogy a produktivitás az öregedés elkerülőjének kulcsa.

3. Védje a szemeit világoskék napszemüveggel

Vera Wang munkájából kifolyólag sokat néz telefonra, számítógépre és tévére. Fontos számára a szem védelme, ezért hatalmas szemüveg gyűjteménnyel rendelkezik. A kollekció gyűjtését már 1973-ban elkezdte, amikor a Vogue szerkesztője volt.

4. A mozgás kulcs, legyen az kerékpározás vagy golf

Vera Wang a mozgás- és fitneszprogramokat egyszerűen és gyorsan végzi el. Nem emel több, mint 2-3 kilós súlyokat. Imád kerékpározni, és amikor csak teheti, ezzel járja be a környéket. Bár nem rajong az edzésért, ezért inkább golfozik, amit “borzasztónak, de motiválónak” tart.

5. Nem hagyja ki a gyorsétkezést

Vera Wang konyhájában két TV, egy hűtő a jégkrémeknek és üdítőknek, és egy hűtő az egészséges ételeknek található. Nála található édességtartó, külön tároló a gabonaféléknek és a narancssárga színű ételeknek, például Cheetosnak és más chipseknek. Gyakran eszik gyorsétteremben is: “Sokszor eszek McDonald’s-ban és még McFlurry-t is rendelek Oreo kekssel hozzá.” A fánkokért is odavan.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET