Szolgálni kívánunk egy gyorsan elkészíthető, ínycsiklandó olaszos ételt, amelynek alapját az otthon található parajkrém és tészta adja. A recept elkészítése mindössze fél órát vesz igénybe!
1. Kellenek Hozzá
Fél kg orsótészta, vagy penne, 1 csomag parajpüré, 1 dl főzőtejszín, 1 gerezd fokhagyma, sajt, só.
2. Az Elkészítés Lépései
A tésztát megfőzzük, majd alaposan lecsepegtetjük. A parajpürét fagyott állapotban feltesszük főni egy edénybe, folyamatos kevergetés mellett, így biztosítjuk, hogy ne égjen le.
Ezt követően apróra vágjuk a meghámozott fokhagymagerezdet, majd hozzáadjuk a spenóthoz. A kellemes ízért sózzuk, és kb. 1 dl főzőtejszínt öntünk a spenóthoz.
Amint a spenót megfőtt, a tetőre öntjük a megfőtt tésztát és alaposan összekeverjük. A tejszínes-spenótos tésztát tálaljuk, majd a tetejére reszelt sajt kerül. Az ínyenc fogás azonnal fogyasztható.