Sztorik

Súlycsökkenés után új életet élnek: 20 bátor személy, aki XXL-ből S méretű lett

Lehet, hogy néhányaknak nehezebb elérniük az ideális testméretüket, mint másoknak. Az életmódváltás, az új edzésterv összeállítása és a régi szokásoktól való elszakadás komoly kihívást jelent, amelyet nem mindenki hajlandó vállalni. Ugyanakkor annál frusztrálóbb nincs, mint ha valaki olyan nagy elszántsággal és önfegyelemmel vág neki a küzdelemnek, és mégsem látja az eredményeket.

Az alábbiakban olyan emberek sikertörténeteivel találkozhatunk, akik végül elérte céljaikat, és közben új életet kezdtek.

1. “13 kilót fogytam, ami kevésnek tűnt, de ezen a régi képen tisztán látható, mennyit változtam!”

2. „Az arcom átalakulása 3 év alatt”

3. „Azért kezdtem el fogyni, hogy magabiztosabb legyek a bőrömben. Nem csupán a számokat a mérlegen figyeltem, hanem az egészségemre is odafigyeltem. Nem hiszem el, hogy valóban sikerült 32 kilót” lefogynom! Nagyon büszke vagyok!”

4. “180 kilóról indultam és ma már 70 kilót nyomok. Ez az utazás nem csak testileg, hanem érzelmileg is megváltoztatott.”

5. „Végre békében vagyok a testemmel és jó érzéssel tölt el, ha belenézek a tükörbe.”

Célkitűzések, erőfeszítések és idő: ezek a kulcselemei minden fogyásnak. Mindenkinek ajánljuk ezeket az inspiráló példákat, hogy elérjenek, kitartást találjanak vagy épp folytassák saját fogyókúrás utjukat. Ezek az emberek bizonyították, hogy nem lehetetlen megszabadulni a plusz kilóktól, és elérni a vágyott alakot. Végül is, a súlyvesztés nem csak a külsőt, de az egészséget és az önbizalmat is jelentősen javítja!

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET