Sztorik

200 ruhát varrt a lányának: egy apa elképesztő módja a kötődés erősítésére

Sokféleképpen lehet kifejezni a szeretetet gyermekünk iránt, de Michael Gardner egy teljesen egyedi módot választott. Ava lányával való kapcsolattartás erősítése érdekében, varrás iránti szenvedélyét kihasználva, több száz ruhát készített neki használt női ruhákból. Mindössze néhány YouTube oktatóanyagra volt szüksége, hogy elsajátítsa a mesterséget, és egy modellre, aki a saját lánya, Ava lett.

Az alábbiakban 24 rendkívül lenyűgöző és kreatív darabot mutatunk be Gardner kollekciójából, amelyekből ráadásul nem volt könnyű válogatni.

Micheal Gardner és Ava

Apa és lánya

Ava hároméves korában kezdett el varrni Michael. Első darabja egy női szoknya volt, melyből nadrágot készített. Amikor lánya belészeretett a nadrágba, Michael tudta, hogy talált valamit, ami boldoggá és magabiztossá teszi lányát. Azóta több mint 200 ruhát készített, gyakran összehangolva a saját ruhájával a lánya öltözékét – ez még imádnivalóbbá teszi a készített darabokat.

A cél ebben az esetben, a lányának önértékelésének és önbizalmának megerősítése volt.

Apa és lánya

Michael és Ava

Apa és lánya

Együttlétük különleges, nem csak hallgatással, hanem beszélgetéssel is erősítik egymást. Michael fontosnak tartja, hogy lánya megtanulja szeretni önmagát és az embereket körülötte, ezért Ava véleményét is kéri, amikor a ruha dizájnját és színeit választja. Általában Ava szokott szövetet választani, melyből apja készít csodálatos ruhákat, amit lánya örömmel visel a mindennapokban.

Apa varr lányának

Ava

Michael és Ava

Michael számára Ava a mentor. Ha lánya konkrét ruhában szeretne megjelenni, Michaelnak csak meg kell valósítania. Ava vezet mindent, ő dönt a ruhák vágásáról, stílusáról és még a fotózás helyszínéről is.

Ava

Ava

Michael és Ava

Michael nemrég elkezdte megtanulni a lányahaj-fonást és a körömfestést. Szeretné, ha egy napon a lánya beleegyezne abba, hogy ő készítse el a báli ruháját.

Báli ruha Michaeltól

Apa és lánya

Apa és lánya

Ava szereti mindent, amit apja készít, hiszen tudja, hogy azt őszinte szeretettel és gondoskodással alkotta meg neki. Ava szereti, amikor apja mosolyog és mennyire figyel rá. Őszinte büszkeséggel tölti el, amikor iskolatársai megjegyzik a stílusos ruháit, amikor a valóságban azok az apja kreációi.

Michael és Ava

Michael és Ava

Apa és lánya

Michael, amikor belevágott a varrási útjába és megosztotta azt, célja volt minden apát arra bíztatni, hogy jelen legyenek a gyermekeik életében. Az apjával való kapcsolata miatt döntött így, aki felnőttkorában nem igazán volt jelen az életében, és még csak nem is köszönt neki. Ez a viselkedés élete során elhagyatottság és méltatlanság érzését okozta, amit nem akar lányának átadni.

Apa és lánya

Apa és lánya

Ava

Hosszú ideig Michael csak Ava számára készített ruhákat, de nemrégiben úgy döntött, hogy hobbiját kibővíti és üzletté fejleszti – kalapokat, pólókat, pulcsikat és táskákat árusít. Szerinte ez a projekt kifejezi a kreativitás iránti szenvedélyét.

Apa és lánya

Apa és lánya

Michael és Ava

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET