Sztorik

Gwyneth Paltrow kortalan szépségének nyolc meglepő titka

Oscar-díjas színésznő, életmód guru és a “goop” wellness és életmód márka alapítója – Gwyneth Paltrow mindenben fantasztikus. Annak ellenére, hogy többfrontos tevékenységeit többgyermekes anyaként viszi, mindig ragyogóan friss és fiatalságot sugárzó külsőjéből sem veszít. Lássuk, mi is a kortalan szépség titka!

1. Intim gőzölés

Paltrow állítása szerint az intim területek és a méh gőzölése segít a testnek abban, hogy a hormon egyensúlyát visszaállítsa. Az eljárás önmagában szokatlan lehet számunkra, a tudomány azonban még nem talált bizonyítékot a hatékonyságára.

2. Mézszerű önfegyelem

Gwyneth Paltrow híres arról is, hogy saját magát méhekkel csípi meg. Bármilyen hihetetlennek tűnik, erre az ősi apiterápiás módszerre alapoz. Apiterápia során méhek segítségével gyógyítanak, amit leginkább gyulladások és hegek esetén alkalmaznak.

3. A só ereje

Gwyneth jó példával jár elöl, rengeteg vizet iszik, azonban sosem egyszerű ásványvizet. A vízhez himalájai sót ad, hiszen úgy véli, ez segíti a jobb felszívódást. Az ízért nem mindig rajong, de a hatásossága miatt nem tántorítható el az ízletesített italoktól.

4. Huszonöt percben szabaduljon meg a “rossz energiáktól”

A szímésznő imádja a keleti gyógyító módszereket, főleg érdeklődését a köpölyözés kelti fel. A módszer segítségével vákuumot képeznek a bőrön, serkentik a vérkeringést és csökkentik a gyulladásokat.

5. Hajnali kókuszolaj

A kortalan szépség reggeli rutinjának szerves része, hogy kókuszolajjal öblögeti ki a száját. Gwyneth szerint ez a legjobb módszer a szájüregben elszaporodott baktériumok elpusztítására.

6. A természetesség hódít

Paltrow hírhedten kerüli a túlzó sminket, legtöbbször csak szempillaspirált és pirosítót használ. Úgy érzi, ez elegendő ahhoz, hogy sugárzóan szép legyen és optimistán tekintsen a világra.

7. Szépség az egyszerűségben

Holott szakértők általában arra biztatnak, hogy a bőrradírt hetente csak 2-3-szor alkalmazzuk, Paltrow minden nap hámlaszt. Szerinte ez a titka a pihent, üde arcbőrének. Maszkja alfa- és béta-hidroxisavakat tartalmaz.

8. Jáde tojások segítségével testközelben

Paltrow wellness és életmódja cégének termékpalettáján szerepelnek jáde tojások is. Állítólag olyan előnyökkel járnak, mint a menstruációs ciklus kiegyensúlyozása és a női energiafokozás. Bizonyíték azonban egyelőre nincsen a hasznosságukról.

Összefoglalás

Gwyneth Paltrow egy igazi életmód guru. Próbáld ki ő is ezeket a titkokat – vagy próbálj ki valami mást, amitől jobban érzed magad. Ne feledd, a legfontosabb a saját jól-léted!

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET