ÉletmódHírekSztorik

“Felébredtem a kómából és kiáltottam: „Az igazságot tudom az anyukámról…”!

Az 8 éves Kelly hosszú kómából ébredt fel, segítségért könyörögve. Az orvosok szinte ledöbbentek a bonyolult és félelmetes helyzetről, amit Kelly mesélt nekik. A lány arról számolt be, hogy az anyukáját megölték, ami nem csak a doktorok, de a rendőrség figyelmét is felkeltette.

Mikor Kelly szemei kinyíltak, ránézett a hálószobájára és a benne lévő sok különös masinára. Először nem tudta, hová került, míg meg nem világosodott. Ez egy kórház, csakúgy, mint a televíziós sorozatokban látott klinikák. A látvány előtt újra futtába szaladt az emlékei között, mikor is találkozott utoljára az anyukájával. Azt mondta neki, hogy futnia kell.

Ebből az érzelmi reggeliből felriadva, az egyik monitor riasztani kezdett, ami még inkább megijesztette a kislányt. De a hozzá közelítő emberek arcán mosoly ült, ami végre megnyugtatta őt.

“Kérlek, segítsetek… – kezdte Kelly a szobában tartózkodó emberekhez. – Az az igazság, hogy az anyukámat megölte a mostohaapám.”

Ekkor az orvos leült mellé Kelly ágya mellé. “Értesítjük a rendőrséget, de előtte még többet kell tudnunk arról, hogy mit láttál és hogy ki vagy. Én vagyok Dr. Freeman.”

Így Kelly belevetette magát a történetértésbe és elmondta minden történetét az orvosnak.

Néhány nap múlva

Miközben történetet mesélt, Kelly először anyja és a mostohaapja közti beszélgetést hallotta meg, amiben anya azzal vádolta őt, hogy a munkájából adódó veszély szennyezte meg a vizet, ami Kelly betegségéhez vezetett. Ekkor Kelly elkezdett aggódni az anyja keresi a dolgok között és pakolja össze a hátizsákját.

Kelly és anyukája együtt

„Minden rendben van, anya?”

“Megijesztettél, édesem! Igen… minden rendben van.” – felelte anya mégis rögtönzött mosollyal. Azután anya sietve elindult az ügyeit intézni, miközben Kellyt az ágyban hagyta, azzal ígérve, hogy hamarosan hazaér.

Kelly elfogadta az anyja javaslatát, hogy maradjon otthon és pihenjen, pihenés közben azonban azt gondolta, mégis mi történhetett az anyukájával…

Kelly kint a mezőn

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET