Sztorik

12 személy, aki képesnek tűnik az örök fiatalság titkának megtartására

Coco Chanel egyszer azt jelentette ki: „Egy nőnél az kor irrelevant: Ragyoghatsz a 20-as éveidben, lenyűgöző lehetsz a 40-es éveidben, és életed végéig elképesztő maradhatsz.” A következő listán szereplő emberek kiváló példát szolgáltatnak erre!

12. Yasmine Rossi – 63-szoros életévvel

A francia modell, Yasmine Rossi, hátrahagyott 63 életévvel, az öregség ellenére is inkább gyönyörűségesnek tűnik. Elmondása szerint az organikus diéta a titka fiatalos külsőjének. Korzikán nőtt fel és már nagyon fiatal korban ráállt az egészséges étrendre, mielőtt még ez divat lett volna. Hajáért és bőréért is természetes olajokat használ, és rendszeresen testmozgást is végez.

11. Carol Alt – Kiállhatatosan 57 életév

Carol Alt, a kanadai modell és színésznő, telve van energiával. Méreteivel, melyek 89-60-89, rabul ejtette az autóversenyző, Ayrton Senna-t és a jégkorongozó, Alexei Yashin-t is. Senna megtanította Carol-t versenyautózni, míg Alexei, aki 13 évvel fiatalabb, elfelejtette vele ezt az új oktatását. Carol nincs tele titkos szépségtrükkökkel, de saját bevallása alapján ún. nyers diéta miatt van fantasztikus alakja.

10. Jilly Johnson – Lenyűgözően 64 év felett

Nehéz elhinni, hogy egy 60 feletti nő nem híres unokákról szóló könyveiről, hanem arról, hogy fehérneműt hirdet. Viccesen azt állítja, hogy férje az elmúlt 12 évben többet foglalkozott a külsőjével, mint ő maga. Jilly jobban szereti a régi, bevált kozmetikumokat, mint az innovatív újdonságokat. Gyermeknek való sampont használ a hajára, és törölközőt használ arcradír helyett.

9. Nicola Griffin – Dinamikusan 57 életév

Griffin, nem állítható, hogy hosszú évtizedekig volt celeb vagy épp catwalk modell. Karrierje mint modell, csak néhány évvel ezelőtt kezdődött, amikor a gyermekei kirepültek otthonról. Griffin megtalálta az ügynökséget, ahol dolgozott, és elkezdett dolgozni. Az ő feladata volt katalógusok fotózása, ruhák reklámozása, de még tévés reklámokban is szerepet kapott.

8. Mike O’Hearn – Energiával teli 49 évet

Az ismert testépítő és modell Mike O’Hearn, a Mr. Universe győztese, és minden idők 12 legjobb sportolójának egyike, saját példáját hozta fel, hogy az ember nem csak kemény munkával, hanem az idő megfelelő beosztásával is elérheti céljait. Hajnali 3-kor kezdi a napját, így elegendő az ideje arra, hogy edzzen és beiktasson 6 étkezést, hogy elegendő energiája legyen az esti edzésben is.

7. Marie Helvin – Csodálatos 65 éves korban

Volt amikor Marie-t a világ legszebb nőjének tartották. Ha lehetséges, akkor 65 éves korában még szebb, mint valaha. Marie szerint nincsenek gyerekei, így bőven van ideje önmagával foglalkozni. Sportol, nem dohányzik, és szigorú étrendet követ. Hozzáteszi, hogy életében nem voltak szerelmi csalódásai, talán ez is hozzájárult hibátlan megjelenéséhez. Marie-nak fontos volt, hogy kerülje az emocionális töltetű kapcsolatokat, ezért tudta megőrizni mentális egészségét és szépségét is.

6. Ines de la Fressange – Nyugodtan 60 évet

Azt mondanák, tévedés lenne kitűnő stílusáért csak modellként felcímkézni Inest. A francia nép az ő divat úttörőjüket és stílusikonjukat látja benne, aki megszemélyesítette a párizsi csábítást. Sikerét a legnagyobb francia Becsületrend elismeréssel is megkapták. Ines divatjaiban nagy hangsúlyt fektet a stresszes helyzetek elkerülésére, mert jól tudja, hogy túl sok stressz ráncokat okoz.

5. Gillean McLeod – 60 éves szépségösztön

Egy interjúban Gillean azt állította, hogy élete legjobb szakasza akkor kezdődött, amikor 50 éves lett. Elvált és szörnyűséges dolgokat kellett átélnie, de a változások miatt egészen más emberként kezdett el élni újra. Hosszú időn keresztül stylistként dolgozott, majd 53 éves korában modell munkát ajánlottak neki. Kezdetben a félénk természete miatt nehezen szokott meg modellkedni, de idővel sokkal önbiztosabbá vált. Több figyelmet szentelt megjelenésének, ami olyan jól sikerült, hogy még fürdőruha fotózásra is meghívták.

4. Yolanda Foster (Hadid) – Holdgyakoribb 54 év

Yolanda 31 évesen véget vetett modell karrierjének, hogy a családjával foglalkozzon. Mára már mindkét lánya főállású modell, és ő mint asszisztensük dolgozik. Fia is hasonló pályára lépett az anyja segítségével. Annak ellenére, hogy többé már nem dolgozik modellként, továbbra is odafigyel a külsőjére, és szívesen fotózkodik két lányával, Gigivel és Bellával bikiniben.

3. Marnie Goldberg – Pompásan 45 évesen

45 éves korában Marnie megvalósította az amerikai álmot. Teljes életet él a családjával, munkát végez, amit szeret, hobbijára van ideje, és egyszerűen boldog. Saját YouTube csatornáján ad szépségápolással kapcsolatos tanácsokat, oszt meg háztartási és takarékoskodási tippeket.

2. Tao Porchon-Lynch – Bámulatosan 99 éves

Tao Porchon-Lynch saját példájával több generációt inspirált azzal, hogy a második világháború alatt harcolt a francia ellenállásban, emellett színésznő, modell, filmproducer, bor szakértő, díjnyertes versenytáncos és jóga oktató. Mindenkit arra ösztökél, hogy „Nincs olyan dolog, amit ne tudnál megtenni!”

1. Yang Dan – Komolyan 44 évet

A kínai állami televízió időjós munkáját Yang Dan 22 éves korában kezdte el végezni. 22 éve dolgozik a csatornán, de olyan, mintha az első napja óta egy percet sem öregedett volna. A változások a megjelenésén annyira észrevehetetlenek, hogy a csatorna feltett róla egy videót, melyen jól látható, hogy az elmúlt 22 évben semmilyen változás nem volt látható rajta.

BÓNUSZ: Egy elképesztő születésnapi ünnepség

Az Indonéz Puspa Dewi akkor vált híressé, amikor a fiai feltöltöttek a YouTube-on egy videót az 50. születésnapjáról. A nézők nem hittek a saját szemüknek, hogy Puspa az a két felnőtt fiú édesanyja, inkább a testvérükként gondoltak rá. Csak a tortán lévő 50-es szám bizonyította, hogy nem egy érettségi bálról készült a videó.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET