Sztorik

Agyrázkódással felébredt fiú késleltetett figyelmeztetését adja anyjának…

Agyrázkódásából felocsúdó fiú azonnal arról kérleli édesanyját, hogy hagyja ott mostohaapját. Az édesanya zavarodottan hallgatja fiát, míg egy elképesztő titok kiderül.

Christine kilencéves fia, Brian, egyedülálló anyjának nevelése volt a mindennapi tennivalói között. Férje, Peter viszonyt kezdett a nővére, Amanda oldalán és egy másik városba költözött.

Peter és saját húgának elvesztése számára kemény volt, de Christine-nak érzése sem volt arra, hogy megengedhetné magának a gyászt. Brian volt az első számára, és döntött, hogy inkább az ő jólétére összpontosít, mint a múltba révedjen vissza.

Lucky, miután elhagyta őt, megkapta Brian felügyeletét és Peter fél jövedelmét. Újra kezdte életét fiával, és a dolgok üde oldalát kereste, amíg egy nap váratlan bejelentés nem érkezett.

Amanda hazatért a Christine felé és alkalmäségért esett. Azt állította, hogy Peter elfordult tőle egy fiatalabb nő irányába. “Sajnálom, csak hogy ezt kellett elkövetnem, Christine. Kérlek, adj nekem megbocsátást! Nincs hova mennem…”

Három év után Amanda elárulta a történteket, és Christine nélküle találta magát az életben. Óriási szíve volt, így megbocsátotta Amandának, aki tőlük kérdezett.

Két nap múlva Christine megjelent egy üzleti kongresszuson, ahol találkozott Mike-jal. Valami elég gyorsan beleszeretett, és Christine érezte, hogy a szerelem visszataszítja.

A következő hónapokban Christine és Mike több időt töltöttek együtt, és elkezdtek randizni. Christine érezte, hogy Mike az ideális társ, végül bemutatta neki Brie-ot is.

Meglepő, hogy Mike egy szempillantás alatt összhangban volt Briannal. Hétvégi baseballmeccseik és a filmek összes turnéja már a szokásos lett, és Brian olyan nagyra értékelte Mike-ot, hogy egy napon ajánlotta Christine-nek, hogy menjen hozzá feleségül.

“Szóval kérdem, Mama, lenne Mike az apukám? Imádom őt!” – mondta Brian az édesanyjának, miközben Mike-ot a vacsora közben tartottak otthon.

Mike kinevette, és egy kis viccet hozzáadott: “Ó, Brian! Ez azt jelenti, hogy életem ezen az oldalán második helyen állok az olejanak számára. Ez rossz ötlet! De…” – tartott egy kis szünetet -, “Mégis szeretnék az apád lenni, úgyhogy azt hiszem, beleegyezem, hogy elvegyem Christine-t feleségül!”

Christine elpirult Mike lágy szavaira, és egy hónap múlva összeházasodtak. Christine örült, hogy újra boldog családja is van. Mindent tökéletesnek hitt, gondolta.

Három évesként Christine előléptetést nyert munkahelyen. Hosszabb órákat kezdett dolgozni, és gyakran éjszaka ért haza. Mivel Amanda otthon volt Briannel, nem aggódott túlságosan.

Egy nap, amikor Christine hazaért, otthon találta a Briant a szobájában eszméletlen állapotban. “Brian!… Mike!” – üvöltötte. “Hozza be az autót! Rögtön be kell vinnünk Briant a kórházba!”

Mike felkiáltva kiáltott: “My goodness! Helyezzétek be az autóba, hozom a kulcsokat!” – Mike felkiáltott, miközben az autójához és a kulcsaihoz rohant.

Amikor a kórházba jutottak, az orvosok megállapították, hogy Brian agyrázkódást szenvedett a feje hátulján az ütés miatt. Arra figyelmeztették Christine-t, hogy Brian amnéziában szenvedhet, és elfelejtheti az összes jelenlevőt, miután visszatért.

Christine összetört a szíve: “Ó, istenem, ez miért történhetett meg?!” – Siránkozott Christine, majd sírni kezdett, amikor az orvos távozott.

Mike vigasztalva szólt: “Bárcsak segíthettem volna, Christine. Amanda azt mondta, hogy ugrált a szobájában… Lehet, hogy csak belebotlott valamibe, míg a konyhában voltunk… Meg fogja tartani a rendjét!” – vigasztalt Mike. “Ne idegeskedj!”

Az azóta csak számára fontos, hogy Christine-nek látnia kell a felébredt fiát. Nem számított neki, ha nem emlékezett rá, de remélte, hogy újra boldog és egészséges lesz.

Egy nap el kellett hagynia a várost egy üzleti találkozó miatt, tehát Fia gondozását Mike-ra bízta. “Ne izgulj, drágám” – Mike biztosította. “Mellette leszek mindig.”

Christine megkönnyebbült, hogy Brian jó kezekben van. De Brian két nappal később meglepte. “Anya! Segítségre van szükségem! El kell hagynod Mike-ot, anya! Kérlek!”

Christine örült, hogy halhatta a fia hangját, és visszanyerte az eszméletét, de egy kicsit szöget ütött a fejében, hogy miért mondott neki ilyet. Szeretek Mike-ot.

“Mi bánt téged, drágám? Kérlek, mondd el…”

„Anya, kérlek, gyere ide! Veszélyben vagyok” – mondta, majd letette a telefont.

Christine szívét szorította össze, miközben azon gondolkodott, miért mondta ezt Brian. Mindent eldobott, és a legelső járatra felülve hazaindult. Amikor megérkezett a kórházba, sokkolta az igazság.

Kiderült, hogy Mike és Amanda egy titkos viszonyban voltak, és hogy tervezik, hogy csapdába csalják Christine-t, és összefoglalják a Peter által adott jövedelmét.

Brain egy napon meghallgatta őket, ahogy mindent megbeszéltek. Mikor meglátta, hogy Mike és Amanda távoznak, gyorsan felrohant a szobájába, de a fejét ütötte, és leesett.

Mikor Brian felébredt a kórházban, Mike-ot látta az ágya mellett. “Hé, Champ! hozzám tartozom, apához! Felismered, igaz?” – Tett úgy, mintha nem ismerné, és megvárta, amíg Christine visszaérkezett, miután felhívta a nővér telefonján.

Christine lángot gyújtott a dühtől, amikor megismerte az igazat. Azonnal hívta a 911-et, mielőtt kilépett volna Brian szobájából. Mike a folyosón ült, ezért feltételezte, hogy semmi sem történt, de nem sén volt ott, hogy még egyszer becsapják.

Nem sokkal később a rendőrök megérkeztek, és letartóztatták Mike-ot csalás vádjával. “What–mit tesznek?” – kiáltott fel pánikban, amikor bilincsbe verték.

Christine lépést tett előre, és arcon vágta őt. “Megtalálod, amit megérdemelsz!”

Amándát is letartóztatták, miután rögzítették a Brian által elhangzott vallomást. Szerencsére Brain megvolt, és hamarosan elbocsátották. Ő és Christine visszatértek az elkerülhetetlen életükhöz, de sokkal vidámbban.

Mi a lecke ebbe történetben?

Figyelje önt körülvevő embereket! Mike és Amanda végig arra törekedtek, hogy igazi családként tűnjenek fel, de végül feltárták az igazi színüket.

Hallgassa szívét, ez jó, de ne tegye magát túlságosan túl nem érzékenynek. Christine egyszer már elárulta Amanda, mégis megbocsátott neki. Nem kellett volna mindezt átélnie, ha nem történik ez.

Ossza meg ezt a történetet családtagjaival és barátaival. Talán feldobja napjukat és inspirálja őket.

Ezt a cikket a mindennapi életből vett történetek inspirálták, és profi szerző készítette. A nevekkel és/vagy a helyekkel való bármilyen hasonlóság tiszta véletlennek köszönhető. Minden kép kizárólag illusztrációs célokra szolgál.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET