ÉletmódHírekSztorik

Csak a gyerekek köszöntik fel a magányos iskolai buszsofőrt a…

Egyedülálló iskolabusz-sofőr születésnapi meglepetése: a gyerekek és a szülők szívmelengető ajándéka

Egy iskolás csoport igazán egyedi meglepetéssel készül, hogy felköszöntsék az egyedülálló iskolai buszvezetőjüket a születésnapján. A következő napon a diákok szülei szinte áradnak az igazgatói irodából, hogy személyesen is találkozhassanak vele, aki fogalma sincs arról, mi történik körülötte.

Amikor valaki kedves gesztust tesz, természetes, hogy hasonlóan egyedi módon szeretnénk meghálálni. David, a 53 éves iskolabusz-sofőr, gyakran fordít extra figyelmet arra, hogy a buszán utazó gyerekek boldogok legyenek. A munkájához való hozzáállása olyan komoly, hogy egyes gyerekek, mint például a kis Evan, úgy tekintenek rá, mint egy ideális apafigurára.

Egy nap David arcán mintha eltűnt volna a mosoly. Nem viselte a vidám bohócarcot, nem kacagott a gyerekekkel. Nem sütött el olyan buta vicceket, mint azt szokta, és nem fáradt azzal, hogy bárkinek is udvariasan köszönjön. A buszon utazó gyerekek aggódni kezdtek érte…

“Szia, David! Hogy vagy ma?” – kérdezi Evan. Azonban David, úgy tűnik, elveszett önmagában, és teljesen az útvonalának szenteli a figyelmét.

“Nézd, ma készítettem egy kártyát. Tetszik?”

David nem ad választ, de a hátborzongató csendben kicsit megfordul és elmosolyodik.

“Szia! Mit hoztál? … Ó, ez nagyon szép. Az anyukádnak?” – próbálja David kontrollálni az érzéseit, amikor az elhunyt feleségére gondol.

“Nem, ez a…–” kezdi meg a válaszát Evan, de aztán megszakítja magát.

“Akkor kinek?”

“Most nem mondhatom meg” – feleli a fiú, és gyorsan visszaül a helyére.

David csak bólint, és tovább vezet, anélkül hogy sejtené, mi történik körülötte.

A gyerekek, ahogy szokták, összegyűlnek David körül, figyelemmel hallgatva, ahogy mesél nekik a környék történelmi épületeiről. David korábban idegenvezetőként dolgozott. Szereti, hogy mókásan és lelkesen ismertetheti meg a diákokkal a térség történelmét, műemlékeit és parkjait. A gyerekeknek tetszik, ahogy lelkesen mesél, és hálásak, hogy olyan jól ismeri országuk örökségét.

“…És láttátok azt a parkot ott? Azt hozta létre kb. 200 évvel ezelőtt a…”- meséli David, míg a gyerekek odafigyelve hallgatják, arcukat az üvegablakhoz szorítva és kíváncsian nézve kifelé.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET