HírekReceptek

Panírozás liszt nélkül? Próbáld ki ezt a módszert, és a rántott húsod 100-szor finomabb lesz!

Ilyen tippet talán még sosem hallottál: a liszt kihagyható a panírozásnál. Nem fogod elhinni, de először mi is nagy szemekkel bámultunk ki a fejünkből ezen az információn, de miután kipróbáltuk, azt kellett tapasztalnunk, hogy hihetetlenül ízletes lett a végeredmény!

Mi szükséges tehát a panírhoz, ha kihagyjuk a lisztet?

Hozzávalók:

4 csirkemell

40 gramm méz

30 mustár

3-4 cikk fokhagyma

50 gramm majonéz

piros paprika

30 ml növényi olaj

Elkészítés:

Egy tálba tedd a mustárt, az olajat, az összezúzott fokhagymát, a mézet, a paprikát, és a majonézt, majd alaposan keverd össze őket.

Sózd meg a szószt ízlés szerint, sőt, aprított fűszernövényekkel is gazdagíthatod. Jól keverd el!

A csirkemelleket alaposan mosd meg, majd szeleteld fel vékonyan, és áztasd a szószba. Hagyd, hogy az ízek jól összeérjenek, legalább 1-2 órán át. Ezután vedd ki a hússzeleteket a szószból, és helyezd őket egy sütőpapírral bélelt tepsibe.

A tepsit tedd be a 180 fokra előmelegített sütőbe, és süsd a húst 40 percig. Közben fordítsd meg, hogy mindkét oldala egyenletesen átsüljön. Tálalhatod kedvenc salátáddal, vagy köreteddel.

Ezeket láttad már?

[social-share total_counter_pos="leftbig"]
Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET