Sztorik

20 látványos átalakulás, amiket neked is látnod kell

Az emberekben rejlő szépség felfedése mindenkiben örömet okoz, de különösen a stílusszakértők élvezik, ha lehetőségük nyílik segíteni valakin. Oksana Trunova sminkművész és a Blind Makeover (Vak átalakítás) projekt elindítója, valamint Olga Tarasova fodrászmester kiválóan tudják, hogyan mutathatják meg a nőkben rejlő szépséget. A segítségükért nők ezrei fordulnak hozzájuk Oroszország minden részéről. Most bemutatjuk a leglátványosabb átalakulásokat.

Az elképesztő átalakulások néhány példáját itt osztom meg veletek. Stilistáink által felvett alkotásokban mindig van valami rövid háttértörténet a modellről.

1. Julia Obnyinszk, egy ügyvéd, aki két gyermeket nevel, és nagyon szép nő.

Julia átalakulása

2. Irina Moszkvából érkezett hozzánk. A célunk az volt, hogy a szeme szépségét kiemeljük, és megjelenését modern és stílusos benyomást keltsünk.

Irina átalakulása

3. Ismertessen meg a négy évvel ezelőtt a versenyünket megnyert és a projektünket régóta figyelemmel követő Ekaterinával. Megfogadta, hogy ragyogó és modern lesz, ezért természetes hullámait megőrizve, de a szépségét hangsúlyozva sminkeltük.

Ekaterina átalakulása

4. Olga születésnapi ajándékként választotta a stílusfrissítést. Kiváló formában van, divatos és stílusos. Bebeszélgetésünkből kiderült, hogy új megjelenése merész és modern legyen.

Olga átalakulása

5. Ludmilát a lánya, Nadezhda ajándékozza meg az átalakulással, hogy felemelje az anyja hangulatát.

Ludmila átalakulása

6. Olga 18. születésnapjára kapta az átalakítást az édesanyjától. Amikor Olga haját levágták, boldogan kapott levegőt, és így kiáltotta: “Hurrá!”

Polina átalakulása

7. Polina Moszkvában él és dolgozik, mint tervező. Izgalmas, divatos és nagyon vidám. Szerettük volna megjelenését ragyogóvá és kreatívvá tenni.

Valentina átalakulása

8. Valentínának gyermekei szúrták ki az átalakítást. Nagyon szemérmes és törékeny. A célunk az volt, hogy megjelenését fényesebbé és pompásabbá tegyük.

Katerina átalakulása

9. Ekaterina Tulából érkezett. Ő egy négygyermekes anyuka. Már 2 éve végigcsinált egy átalakítást, de úgy döntött, hogy újra kipróbálja.

Marina átalakulása

10. Marina a gyermekeinek köszönhetően választotta az átalakítást. Arra törekedtünk, hogy nőiességét, báját és individualitását hangsúlyozzuk.

Elena átalakulása

11. Lena születésnapjára ajándékozta meg magát az átalakítással. Három gyermeknek az édesanyja, és egy nagyon vidám pozitív személyiség.

Svetlana átalakulása

12. Svetlana Belyov városából érkezett hozzánk. Két gyermeket nevel, jelenleg szülési szabadságon van. Új színeket és érzelmeket keresett az életébe.

Inna átalakulása

13. Inna általános iskolai tanár, születésnapjára jött hozzánk Moszkvából, Alex Rogov híres oroszgyarmat, nagynénje stílusát szerettük volna képviselni.

Olga átalakulása

14. Olga gyermekorvos, orvosi családból származik és három gyermekének az édesanyja.

Galina átalakulása

15. Galina esküvői ajándéka volt menyasszonynak, de ő saját maga is menyasszonynak néz ki.

Alena átalakulása

16. Alena hosszú évek óta növeszti a haját, és attól félt, hogy levágjuk. De mi támogatjuk az ápolási hosszú hajat.

Diana átalakulása

17. Diana Podolszkból jött. Kétgyermekes anyuka, katona felesége, és egy gyönyörű nő, bájos gödröcskékkel az arcán.

Olga átalakulása

18. Olga Kirovból érkezett. Üzletasszony és már két felnőtt fiú édesanyja.

Elena átalakulása

19. Lena a lányától kapta ajándékba az átalakítást. Hosszú évek óta volt ugyanolyan a hajszíne és a frizurája. Elhatároztuk, hogy megjelenését feltűnőbbé tesszük.

Alexandra átalakulása

20. Alexandra régóta követte projektünket, de soha nem merte bevállalni. De egy nap rádöbbent, hogy változásra van szüksége.

Te is gondolod, hogy egy átalakítás elveszi az ember egyéniségét? Ossza meg velünk véleményét a hozzászólásokban.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET