ÉletmódHírekSztorik

Ajakról elhangzó váratlan bejelentés: terhes vagyok! Szólt a vőlegény anyja: “De hisz a fiam meddő…”

Chrisnek mindig is gondjai voltak a szüleivel, Akik nem fogadták el a választottját, Amandát. Amikor egy este megosztottak egy sokkoló hírt, mindenkinek fogai közé lett szorítva a szíve: Amanda bejelentette, hogy gyermeket vár. Hogy irányítsák az életük, ezután teljesen átrendeződik.

“Csak azt szeretném, ha már túl lennénk ezen…” – mondogatta Chris, az állítólagos jövendőbeli apa, miközben várták, hogy beengedjék őket a szülei házába.

“Tudom, hogy nehéz neked is, de a szüleid teljesen normális emberek. Mi csak azt szeretnénk, ha elfogadnák ezt a helyzetet, és ott lennének az esküvőnkon…” – biztatta Amanda, majd megcsóválta a fejét: “Emlékszem, te is ezt mondtad.”

Chris mégis csak nehezen viselte a helyzetet. “- De még mindig nem értik, hogy miért te vagy az, akit szeretek. És ha nem tudnak elfogadni minket, akkor semmit sem szeretnék tőlük.” – mondta, majd elkezdett idegesen járkálni az ajtó előtt.

“- Kérlek, próbál meg megérteni. Valahogy le kell zárni ezt a helyzetet. Mit szólnak majd a gyerekek, ha nem lesznek ott a szüleim az esküvőn? Hiszen családtagok. Szeretnénk, ha a babánk megtudná, hogy kik ők…” – folytatta Amanda puhán, míg Chris alig bírt az indulataival.

“- Én… próbálom.” – nyögött ki végül szorongva.

“- Rendben, akkor mennünk kell!” – vágta rá Amanda határozottan, s végre átléphették a küszöböt.

A belépést Mrs. Castillo, a szörnyeteg anyós nyitotta. “- Szia, Amanda! Nagyon örülök, hogy végre eljöttél!” – mondta, majd kezet nyújtott, és egy gesztussal invitálta őket be.

Ezt Chris már szinte groteszknek találta. Hiszen a már évek óta tartó kapcsolatuk ellenére a szülei még mindig úgy néztek rájuk, mint akik “lerombolták a terveiket”. Hiába tartozott az ő családja is a város legutáltabb családjai közé, Chris szülei még mindig azt szerették volna, ha egy másik lánnyal jönne össze.

Amikor Chris végezett az egyetemen, a szülei egy Ciarának nevezett lányt találtak neki. Ő Mr. és Mrs. Geoffrey lánya volt, családja pedig befolyásos volt a helyi egészségügyi szolgálatban, így nagy jövőt jósoltak neki.

Pedig Chris családja is gazdag volt, hála a dédapja befektetéseinek. Chris mindig is megvetette ezt az életstílust és a szülei státuszához való ragaszkodását. Ezzel, szemben az egyetemi évek során a megnyitott szemével sok olyan barátja volt, akik különböző háttérrel vették körbe, ez pedig végérvényesen megváltoztatta az életét.

Az életét a legjobb barátjával eltöltött idő alatt döbbent rá arra, hogy a gazdag és befolyásos lányok, akiket az elit magániskolákban és klubokban ismert meg, egész egyszerűen nem neki valók. Az volt az álma, hogy találjon egy igazi nőt. És akkor találkozott Amandával.

Chris és Amanda már évek óta dolgoztak együtt, és egy parkolóban találkoztak először. Első látásra beleszeretett, és minden tőle telhetőt megtett, hogy megnevettessen és mosolyra fakasszon Amandát, hogy igent mondjon egy randira. Amanda nem örült a férfi közeledésének, de végül igent mondott a randira, és azóta együtt vannak.

Az első találkozás a férfi szüleivel nem volt kellemes. Amint Amanda eltűnt az éttermi mosdóban, ezt mondták: “Ki kell hoznod abból a lányból, aki tönkretette a terveinket. Nem Amanda az, aki neked való.” – elárulták az arcaik.

“- Hallgass az anyádra, fiam. Ciarának kell választanod. Nem fogod megbánni.” – hajtogatta az apja, míg a szüleivel szemben erőteljesen tiltakozott Chris.

“- Hogy merjétek ezt mondani! Ciara csak egy üres fejű hercegkisasszony, és én nem akarok semmi köze lenni hozzá! Soha többé!” – kiáltotta hangosan, és még az asztalánál is összecsaptak.

Amanda visszatért az asztalhoz, és mintha nem lett volna semmi, folytatta az evést. De azért észrevette, hogy valami nincs rendben, és a szülei egymás közötti vita után a hangulat az ebédlőben nagyon rossz volt.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET