HasznosHírekOtthon

Mindössze három hozzávaló: Így lesznek ismét ragyogó fehérek a fehérneműid!

Tény, hogy nem túl vonzóan hat egy megsárgult fehérnemű. De valljuk be, pár használat után nem dobjuk ki és nem veszünk újat. Inkább fehérítsük ki azt!

A boltokban rengeteg fehérítő terméket találhatunk, viszont ezek gyakran nemcsak, hogy nem fehérítenek, de még az anyagot is tönkreteszik.

Ha olyan hatékony, kímélő fehérítőt szeretnél, ami természetes alapanyagokból készül, próbáld ki ezt a módszert. Nem fogod megbánni!

Az alábbi hozzávalókra lesz szükséged:

2 evőkanál só

1 evőkanál szódabikarbóna

1 evőkanál mosogatószer

Így kell alkalmazni:

1. Önts meleg vizet egy tálba, majd add hozzá a sót, a szódabikarbónát és a mosogatószert.

2. Jól keverd össze a hozzávalókat, majd áztasd bele a keverékbe a fehérneműket. Hagyd benne őket 15 percig. Ha a fehérneműk piszkosabbak, akár fél órát is áztathatod őket. Ezután alaposan ki kell mosnod és öblítened őket.

3. Ha elsőre a módszer nem volt eléggé hatékony, megismételheted a lépéseket. Így biztosan ragyogóan fehérek lesznek a fehérneműid, így nem kell megválnod tőlük.

Ezt a praktikát fehér ingeknél, ágyneműknél, törölközőknél és törlőruháknál is használhatod, csak a mennyiségeket kell a víz mennyiségéhez igazítanod.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET