BelföldHírekIdőjárás

MEGRENDELJÜK – Senki sem számított erre a kétoldali meglepetésre

A meteorológiai szolgálatok figyelmezető előrejelzést adtak ki Magyarország egész területére, amely szerdától éjfélig érvényes lesz

A ragyogó őszi időjárás, melyet sokan “indián nyárként” jelölnek meg, bár kedvező kezdetet ígérhet, a napsütést heves széllökések, zivatarok és esetenként jégeső is beárnyékoltja.

Szerda folyamán az előrejelzések szerint a hőmérséklet sok helyen 26 fokig is felkúszhat, de számos területen csapadékos zónák és zivatarok kialakulása várható.

Különösen Magyarország déli részein és északkeleten lehet számítani zivatarokra, melyeket 45-60 km/h sebességű széllökések és 10-20 mm eső kísérhet.

Négy vármegye – ahol a zivatarok a legnagyobb valószínűséggel kialakulnak – elsőfokú figyelmeztetést kapott villámlás, erős szél és jégeső lehetősége miatt.

A meteorológiai szolgálatok azt prognosztizálják, hogy csütörtökön valószínűleg nem lesznek teljesülve a figyelmeztetésekben szereplő időjárási feltételek, így a nap végére várhatóan enyhülés következik be.

A katasztrófavédelem arra kéri a lakosságot, hogy készüljenek fel a várható szélsőséges időjárási eseményekre, és vegyék figyelembe a szükséges óvintézkedéseket, különösen a veszélyeztetett területeken.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET