ÉletmódHírekSztorik

A szívós édesanya a terhes lánya helyett másik gyermekét tünteti fel örökösként: Ezért

Anderson asszony kizárta lányát, Camilát a végrendeletéből, miután a lány ellene hebegött és megszökött a barátjával. Néhány évvel később azonban Camila hálás volt érte.

16 éves lány, nem kívánt terhesség, és egy szerelmi szöktetés története

“Megtébolyodtál, Camila?” Anderson asszony prédikálta a lányát. “Még csak 16 éves vagy, még nem is végeztél a gimnáziummal, és már gyerekvállaláson tűnődöl a vadidegen barátoddal?”.

“Anya!” Camila eltört hangon nyögte ki. “Mikor hagyod már abba ezt a Kevinnek szóló mártírkodást? Látom, hogy nem tetszik neked ő, mert nem svájci bankfiókból származik! De én szeretem őt, és ahogy leteszem az érettségit, összeházasodunk.”

Mrs. Anderson hozzáállása a barátjához

“Ne legyél naiv, Camila” – figyelmeztette Anderson asszony. “Az életed még csak most kezdődik. Kész vagyok támogatni téged és a gyerekedet, de annak a fiúnak mennie kell az életedből! Ő nem a te világod!”

“Nem, anya!” Camila kitartóan válaszolt. “Nem hagyom el Kevint senkiért, még miattad sem!”

“Rendben van” – mondta Anderson asszony végül. “Kitagadlak a végrendeletből, és soha többé nem látlak, ha nem hagysz fel vele”.

Camila döntése

“Csinálj, amit akarsz, anya! Nem vagyok már kislány!” Mondta Camila, és elsétált.

Anderson asszony nyilvánvalóan megvetette a gondolatot, hogy a lánya hozzámenjen Kevinhez, de tudta, hogy a férfi célja csak Camila vagyonából következik, attól a naptól kezdve, hogy először találkozott vele.

Észrevette, hogy a férfi szeme megvillan, mikor az őket néző házra néz, amelyet Camila alelnök apja hagyott nekik, és a gondolatok mindig arról szóltak, hogy Camila megkapja az apja örökségét.

A szöktetés és Camila új élete

De Camila, mint sok más kortárs kamaszlány, annyira beleszeretett a férfiba, hogy nem vette észre a tervét. Egy nap a lány anyja ellenére megszökött Kevinnel Floridába.

De Anderson asszony nem változtatott az álláspontján. Azonnal felvette a kapcsolatot a jogászjával, és megváltoztatta a végrendeletét, a vagyona egy részét lányának, Rorynak, aki férjével él Ohio, Clevelandben, a vagyona egy részét pedig Camila születendő gyermekének utalta, aki 18 éves kora után kapja meg.

Új élet egy kis lakásban

“Gondolod, hogy anyád végül elfogad téged?” kérdezte Kevin Camilátöl egy nap, nem sokkal azután, hogy a megtakarításaikkal beköltöztek egy kis lakásba. “Legalábbis miután megszületik a babánk?”

“Hát, nem vagyok benne biztos” – sóhajtott fel Camila. “Eléggé kiakadt, és ez eltarthat egy ideig. De remélem, hamarosan javulnak a dolgok.”

“Persze, hogy javulni fog. Ki másra hagyhatná hát az egész örökségét?” Kevin sempitett. Camila hidegen nézett rá. “Csak vicceltem, Camila. Nincs szükségem a pénzre! Csak azt akarom, hogy te és a gyerekünk boldogok legyetek.”

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET