Sztorik

Elzárt autó ablakán segélykérés, hogyan mentett meg egy nő két lányt

Hazaútján Elsa veszélyben lévő lányt fedez fel egy autóban, és elhatározza, hogy megmenti őt.

Elsa hazafelé tartott, éppen egy randevúról, és barátnőjével, Sarah-val beszélgetett telefonon, amikor a kocsi szembejövő sávjában egy fiatal lány tűnt fel neki.

“Nézd, 32 éves vagy. Nem akarsz magányosan meghalni…” – Sarah aggódva beszélt, de Elsa már csak a lányra tudott figyelni.

A lány éppen az autó párás ablakára írt egy “segítség” feliratot majd gyorsan letörölte és a vezető férfira nézett.

“Sarah, később hívlak” – mondta gyorsan Elsa, és letette a telefont.

A lány és az autójuk valahogy gyanúsak voltak, így Elsa úgy döntött, hogy megpróbálja követni. Amint a forgalmi dugó kissé oldódott, látta, hogy a jármű egy benzinkúthoz közelít.

Diszkréten megállt messzebb azzal az autójával, és odasietett hozzá, miközben a férfi a benzinkút boltja felé vette az irányt.

“Hé, jól vagy?” – kérdezte óvatosan a lánytól.

A lány éppen sírni készült. “Ő… ő fogságban tart engem és a húgomat” – suttogta. “Kérlek, segíts nekünk!”

Hirtelen megjelent a férfi. “Mit csinálsz itt?!” – kiáltott fel, és Elsa ijedten pördült meg. A félelem elnyomta a hangját, csak dadogott.

“Tűnjön el itt! – kiabálta a férfi, és anélkül, hogy tankolna, hirtelen elhajtott.

Elsa szíve vérrel galoppált, ahogy a szürke Toyotát figyelte.

Felkapta a telefonját, remegető kézzel, és hívta a rendőrséget.

“Rendőrség. Mi a vészhelyzet?”

Elsa mindent elmesélt a diszpécsernek, aki megnyugtatta, hogy a segítség már úton van.

Elsa azonban fél. Tudja, ha elveszíti szem elől az autót, elveszítik a lányokat is.

Így hát fejét a volán felé fordítja, és elérhető távolságon belül követi a Toyotát. Hosszú út nyúlik ki előtte, és erősebbé válik a határozottsága.

Elsa követte az autót számos ismeretlen utcán, de egy pillanatra elveszítette a figyelmét, és elveszítette a járművet is. Pánik kúszik el rajta, amint kétségbeesetten keresi körbe a környéket.

Azonban éppen akkor, amikor minden reménye elszállt, a szürke Toyota ismét megjelent, befordult egy felhajtóra, és leállt egy garázsban.

Megnyugodva megállt, amikor óvatosan parkolt meg, és újra felhívta a rendőrséget.

A diszpécser ismét megnyugtatja, hogy a segítség már úton van.

Ezúttal Elsa várta, és várakozástól feszült percek után a csendet rendőrségi szirénák robbantották fel.

Elsa a rendőrök felé fordult és a házat mutatta. “Az autó ott van az udvarban. A lány is ott van!”

A rendőrség a házat körbevette és betörtek. Elsa kiabálásokat hallott, ami összecsapásra utalt. Ekkor egy hangjelzés hangzott el a közeli rendőri rádión. “Ellenség semlegesítve. A lány biztonságban van.”

Elsa berohant az épületbe, és egy kaotikus jelenetben találta magát. A férfi a földön feküdt bilincsben, kiabált, a kislány pedig félelemtől megdermedten ült, egy játékot szorongatva.

A lány és a rendőrök felé fordította a fejét, a tekintetében düh lángolt. “Ez a saját lányom, hülyék! Ha nem hisztek nekem, nézzétek meg a papírokat a fiókban!”

A rendőrök pillantást váltottak, és egyikük elindult, hogy ellenőrizze a dokumentumokat. A férfi a lány mostohaapja volt, és a nő halála után a gyámhatóságtól kapta meg a felügyeleti joga.

“És a húga? Említette a húgát, urak!” – kiáltott Elsa

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET