Sztorik

18 híresség, akiknek sürgősen új sminkművészre van szükségük

A hibátlan smink általában a bőrtónusunkhoz illik, nem túlzó, és ideális esetben még szebbé is tesz minket. A sminkelés alapvető szabályai egészen egyszerűek, ám mégis vanak, akik nem képesek ezekhez tartani magukat, ami gyakran katasztrofális eredményekhez vezet.

1. Mintha egy éhes harcsa száját látnánk

A sminkelés nem csak az arcról szól, hanem a szemről, a szemöldökről és a szemhéjakról is. Ennek hiányában könnyen lehet, hogy az eredmény olyan lesz, mintha egy éhes harcsa száját látnánk.

2. Elképzelés vs. valóság

Gondoljunk csak az Instagramon látott sminkre és arra, hogy milyenek ezek valójában. Inkább hagyjuk a túlzásokat a való világból.

3. A youtuber sminkművészeti katasztrófája

Ez a youtuber egy helyi szakemberhez fordult, és 300 dollárt fizetett, hogy pont olyan sminkje legyen, mint a jobb oldali képen. Sajnos az eredmény nem volt a várt.

4. Valóságos rémálom

Ez a smink már-már ijesztő. Le kell szögeznünk, hogy vannak határok, amiket nem szabad átlépni.

5. Kösz, nem kérünk ebbe a sminkakadémiába

Esetenként az is megtörténhet, hogy a szakértőink nem a várakozásainknak megfelelő eredményt hoznak. Nem árt megválogatni, kit bízunk meg a sminkünkkel.

6. Vitatható ötletek

Néha nehéz megérteni, mi jár el egyesek fejében, amikor megalkotják a sminkjüket. Mint ez a lány, aki jelentősen vitatható ötletre voksolt.

7. Egy szó: NEM

Előfordulnak olyan helyzetek, amiket egyszerűen nem lehet másképp jellemezni, mint egy nagy NEM-mel. Nincs mese, néha az egyszerűség a legjobb választás.

8. Bőrszín változtatás? Miért?

Lehetne ezt más módon is csinálni. A bőrszínünk megváltoztatása ugyanis nem tipikus a sminkelés során. Léteznek odafigyelőbb, kíméletesebb megoldások is.

9. Drága esküvői smink

Van, amikor drága smink nem jelent jót. Mint például ennek a menyasszonynak az esete, aki komoly pénzeket áldozott az esküvői sminkjére.

10. Bántó műszempillák

Nem kell túllépnünk a határokon. A műszempillák az egyik olyan terület, ahol könnyen túlzásba eshetünk, mint ebben az esetben.

11. Lakberendező műsorban dolgozó lány

Sajnos hírességeknél is előfordul, hogy nem képesek a legjobb eredményt elérni. Mint például ez a lány, aki egy TV-műsorban dolgozik, és akit elég kegyetlenül elbántak.

12. A homlok egyedül maradt

Lehet, hogy nem tűnik fel rögtön, de ha közelebbről megvizsgálod, látod, hogy a homlok nem passzol az arcához. Részletekbe menő figyelem – ez az, ami gyakran hiányzik a sminkművészekből.

13. Minél tovább nézed, annál rosszabb

Gondolj a részletekre! Néha minél többet nézünk egy rossz sminket, annál jobban érezzük, hogy valami nincs rendben vele.

14. Beperelné a sminkművészét

Vannak olyan esetek, amikor valaki igazán szerencsétlen eredményt kap, és ekkor már csak a per marad.

15. Szépségápolási tanácsok a televízióban

Amikor személyesen nyújtanak nekünk szépségápolási tanácsokat, elvárható, hogy az adott személy hibátlanul nézzen ki.

16. Valaki ezért fizetett

Nehéz hinni, hogy valaki valóban pénzt adott ehhez a sminkhez.

17. A Netflixnek is többet kellene befektetnie

Egy streaming szolgáltató, mint a Netflix, magasabb költségvetésből dolgozik, éppen ezért nagyobb befektetést várunk el a profi sminkművészet terén.

18. A szemhéjfesték túllépett határok nélkül

A festék jól néz ki a szemhéján, de sajnos az arcának többi része messze nem ideális.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET