ÉletmódHírekSztorik

A michigani 14 fiúval rendelkező anya 45 évesen szüli meg első lányát: “A legnagyobb ajándék”

Kateri Schwandt és férje, Jay, tinédzser korukban kezdtek el randizni, majd hosszú együttérzésük eredményeként 1993-ban összeházasodtak. A Nyugat-Michiganben élő pár a tanulást és családi életet ötvözve, még felsőfokú diplomájuk előtt szülőként találták magukat. Három fiú odaletése után hihetetlenül meglepették magukat, hogy további gyerekek érkeznek az életükbe.

Majdnem feladták a reményt

Három évtized elteltével Kateri és Jay büszkén nevezheti magát Tylernek, Zachnek, Drew-nak, Brandonnak, Tommynak, Vinnynek, Calvinnek, Gabenak, Wesleynek, Charliénak, Lukénak, Tuckernek, Francisconak és Finleynak. A pár tizenegy fiúbabát szeretett az évek során, néha Isten kegyelmének köszönhetően sikerült megküzdeniük a mindennapi kihívásokkal. Valahol még titokban remélték, hogy egyszer megáldatnak egy leánygyermekkel is, de mára már szinte feladták ezt a gondolatot.

A csodababa

Egy 2014-es interjúban, kissé viccelődve, Kateri elmondta, hogy minden bizonnyal sokkos lennének, ha lányuk születne. A gondolat bár furcsa volt akkoriban, néhány évvel később, a 15. próbálkozáskor, a család végre megkapta a várva várt meglepetést. Fiuk, Tyler így örült bejelenteni:

“Végre kislányunk született, akiről soha nem gondoltuk volna, hogy megszületik”.

A hír hallatán Tyler elmondta, hogy nagyon nehéz volt feldolgozni a tényt. Biztos volt benne, hogy a házban nincsenek rózsaszín dolgok, és nem is beszélve arról, hogy a szülei elgondolkoztak már lányneveken is.

A legnagyobb ajándék

A szülők végül a Maggie Jayne nevet adták lányuknak, két név, a Margaret, Kateri középső neve, és a Jayne, Jay előtt tiszteleg. Túl boldogok és izgatottak voltak, hogy végre fogadják a családjukba. Az apa, Jay, az online közösséget is arról értesítette, hogy “Maggie a legnagyobb ajándék, amit valaha is kaphattunk”.

Nagy valtozások

Maggie-nak szerencséje van, hisz 14 nagyobb testvére áll mellette ahogy felnő. A családi fotók mindegyike jól mutatja a rendkívüli szeretetet, amely összeköti őket. Emellett a fiúknak néhány szokásukon is változtatniuk kell, kezdve azzal, hogy a vécéülőkét le kell hajtani!

Online visszhang

A család 15 gyermekének híre hatalmas visszhangot váltott ki az interneten. A szülők elismerést kapnak azért, amiért képesek felnevelni összesen 15 gyermeket, és az újonnan született kislányt is ünnepelték:

“Néha három gyerekkel is el vagyok havazva. Elképesztő, hogy mennyire bírjátok a tempót. Gratulálok a csodás családotokhoz és a gyönyörű lányhoz!”

“Azt hiszem, nagyon nehéz lesz neki felnőni, de a szeretetből sosem lesz hiány. Nagyon boldog éveket kívánok neki és a családjának.”

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET