A pudingos sütemények nagyszerűek: nem igényelnek sütést, ízletesek, és pillanatok alatt az asztalon. Változtasd meg a családi vacsorák hangulatát ezzel a különleges édességgel!
Az alapanyagok:
1 csomag csokoládés pudingpor5 evőkanál cukor5 dl tej1 csomag babapiskóta
A krémhez:
2 csomag vaníliás pudingpor7 evőkanál cukor9 dl tej1 teáskanál vaníliaaroma
A díszítéshez:
habtejszínreszelt csokoládé
Az elkészítés menete:
Főzzük meg a csokoládés pudingot a szokásos módon a tejjel és a cukorral, majd hagyjuk hűlni egy kicsit. Egy lekapcsolható oldalú sütőformában egyengetjük el, és belenyomkodjuk a babapiskótákat, szorosan egymás mellé. Hűtőbe tesszük, hogy a puding megdermedjen. Eközben készítsük el a vaníliás krémet: öntsük a vaníliás pudingport, a cukrot és a tejet egy edénybe, és főzzük meg. Ha elkészült, adjuk hozzá a vaníliaaromát. A langyosra hűtött vaníliás krémet csurgassuk a csokoládés rétegre, majd hűtsük be. Ha a pudingok már kellően megdermedtek, a sütőforma oldalát lezárhatjuk. Tálalás előtt díszítsük habtejszínnel és csokoládé-reszelékkel.