HírekReceptek

Abszolút fantasztikus cukrászati élmény házi manufaktúrából: a mennyei csokis-vanília pudingos szelet!

A pudingos sütemények nagyszerűek: nem igényelnek sütést, ízletesek, és pillanatok alatt az asztalon. Változtasd meg a családi vacsorák hangulatát ezzel a különleges édességgel!

Az alapanyagok:

1 csomag csokoládés pudingpor5 evőkanál cukor5 dl tej1 csomag babapiskóta

A krémhez:

2 csomag vaníliás pudingpor7 evőkanál cukor9 dl tej1 teáskanál vaníliaaroma

A díszítéshez:

habtejszínreszelt csokoládé

Az elkészítés menete:

Főzzük meg a csokoládés pudingot a szokásos módon a tejjel és a cukorral, majd hagyjuk hűlni egy kicsit. Egy lekapcsolható oldalú sütőformában egyengetjük el, és belenyomkodjuk a babapiskótákat, szorosan egymás mellé. Hűtőbe tesszük, hogy a puding megdermedjen. Eközben készítsük el a vaníliás krémet: öntsük a vaníliás pudingport, a cukrot és a tejet egy edénybe, és főzzük meg. Ha elkészült, adjuk hozzá a vaníliaaromát. A langyosra hűtött vaníliás krémet csurgassuk a csokoládés rétegre, majd hűtsük be. Ha a pudingok már kellően megdermedtek, a sütőforma oldalát lezárhatjuk. Tálalás előtt díszítsük habtejszínnel és csokoládé-reszelékkel.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET