HírekReceptek

Ízorgia a konyhában: így készül a tökéletes sajtgolyó

Erika mesterségesen elkészítette Éva népszerű sajtgolyó receptjét, ami a receptek között is igen nagy népszerűségnek örvend. A hozzászólások szerint ajánlott nagyobb tételben elkészíteni, mert pillanatok alatt elkapkodják az asztalról!

Az összetevők

13 dkg reszelt sajt (trappista), 1,5 evőkanál liszt, 1-2 csipet só – a sajt sótartalmától függően – valamint 1 tojás.

Az elkészítés módja

Először összekeverjük a hozzávalókat, majd golyókat formázunk a masszából. Egy dobozba helyezve lefagyasszuk őket.

A sütést közvetlenül előtte vesszük ki a dobozt a fagyasztóból, majd a golyókat bő, forró olajban sütjük ki. Jó étvágyat kívánunk!

Sajtgolyó

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET