Sztorik

11 nevetséges divattrend, amely beleégett a divattörténetbe

Van, aki lelkesen követi a divattrendeket, míg mások egyszerűen figyelmen kívül hagyják őket. Az igazság az, hogy sosem tudhatjuk előre, meddig áll majd fenn egy-egy trend. Most olyan divatirányzatokat gyűjtöttünk össze, amelyek egyszer valóban modernnek számítottak, és most talán érdemes elmosolyodnunk azon, hogy hogyan próbáltak kinézni a korábbi generációk, miközben hálásak lehetünk, hogy ma már nem ezeket kell viselnünk.

1. A Bundesliga frizura

Bundesliga frizura

“Üzlet van elől, és buli van hátul” – mondhatjuk a bundesliga stílusról. A 80-as években szinte mindenkin volt ilyen frizura, férfiak és nők egyaránt, még a hírességek közt is, mint John Travolta, Al Pacino, Billy Ray Cyrus és Charlie Sheen.

2. Törzsi tetoválások a 90-es években

90-es évek törzsi tetoválásai

A tiszta, egyenletes kontúrú törzsi tetoválások a 90-es években voltak igazán népszerűek. Még George Clooney is viselt egyet a nyakán az Alkonyattól pirkadatig c. filmben.

3. Vékony szemöldök a 2000-es években

2000-es évek vékony szemöldökei

A rendkívül vékony szemöldök a 90-es években és a 2000-es évek elején volt népszerű. Ennek a trendnek a ragyogó példái Christina Aguilera, Drew Barrymore és Gwen Stefani voltak.

4. Neon smink

A 80-as években nemcsak a ruhaszínek, hanem a sminkben használt színek is sokszínűek voltak. Piros arc, kék vagy zöld színű árnyékok – mindez nem volt ritka látvány.

5. Bálna farok frizura a 2000-es években

2000-es évek bálna farok frizurája

5-8 évvel ezelőtt mindenki alacsony derekú nadrágot viselt. Akkoriban divat trendnek tekintették, de most furcsa és vulgárisnak tehetünk.

6. Sportos stílus a 80-as években

A sportos stílus valóban népszerű trend volt a 80-as években, annak ellenére, hogy most talán furcsának tűnhet.

7. Tupírozott haj a 80-as években

A tupírozott haj az 80-as évek egyik legnevezetesebb trendje volt. Ma már talán nehezen nézzük ezeket a frizurákat anélkül, hogy elmosolyodnánk, de a 80-as években ez tényleg trendi volt.

8. Színes hajgumik és műanyag fülbevalók a 80-as években

Valószínűleg nincs olyan időszak, amikor a színes hajgumik és a nagy műanyag fülbevalók olyan népszerűek lettek volna, mint a 80-as években.

9. Szűk farmerok a 2010-es években

2010-es évek szűk farmerei

A szűk farmerok nagyon jól néznek ki a nőkön, de amikor a nőies divat átfedést kezdi mutatni a férfias területtel, valóban furcsa dolgok születhetnek.

10. Látható boka a 2010-es években

2010-es évek látható bokái

Ez a trend szintén a 2010-es évekből való, és még mai napig is divat. Télen viszont igazán furcsa és vicces látványt nyújt.

11. Hatalmas tupírozott haj a 60-as években

60-as évek hatalmas tupírozott haja

Az ismert “méhkas” frizura a 60-as években volt népszerű. A lényege az volt, hogy minél több a haj, annál jobb!

Bónusz trend

Bónusz régi trend

Néha a divat valóban kifürkészhetetlen, de ez igazán izgalmassá teszi azt!

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET