HumorViccek

Vicc: Fapados légitársaságnál egy utas repülőjegyet vásárol

Fapados légitársaságnál egy utas repülőjegyet vásárol.A megjegyzések rovatba beírja:– A gépem Kuala Lumpurba repül, de szeretném, ha a csomagjaim felét Washingtonba, a másik felét pedig Ausztráliába szállítanák.Hamarosan felhívja az ügyfélszolgálat:– Ezt sajnos nem tudjuk megcsinálni!

Mire az utas:– Nem ??

Pedig tavaly sikerült…

Vicc: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({})

A légitársaság egyik utasszállítójának másodpilótája egy alkalommal nagyon rosszul ért földet.A gép kapitánya odament a mikrofonhoz, és bemondta:– Köszönjük kedves utasainknak, hogy légitársaságunkat választották.Mellesleg elnézést kérünk a másodpilóta landolása miatt.

Pár hónap múlva, mikor a kapitány landolt nagyon rosszul, a másodpilóta odament a mikrofonhoz, és bemondta:– Köszönjük kedves utasainknak, hogy légitársaságunkat választották.Egyben elnézést kérünk a kapitányunk landolása miatt.

Mire a kapitány:– Ezt miért csináltad?– Bosszúból a múltkoriért.– Igen ám, de én nem kapcsoltam be a mikrofont.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET