Idézetek, gondolatok, motiváció

Senki sem tudja, min mentél keresztül az eddigi életed során.Senki sem ismeri …

Senki sem tudja, min mentél keresztül az eddigi életed során.

Senki sem ismeri azokat a nehézségeket, amelyeket elszenvedtél és leküzdöttél.

Senki sem ismeri mindazt a támadást és a bántást, amelyeket eddigi életedben elszenvedtél.

És senki sem tudja, hogy hogyan indult az életed.

Legtöbbször mindezt magunkban tartjuk, szégyenből és félelemből, hogy nehogy gyengének ítéljenek meg minket, vagy azt higgyék, hogy valami nagyon nincs rendben velünk.

És hacsak nincs egy támogató barát/családtag az életünkben, vagy egy megbízható szakember, akivel igazán biztonságban érezzük magunkat, hogy megosszuk mindezt, akkor gyakran egyedül cipeljük ezeket a hatalmas terheket.

A mai világban az az igazság, hogy senki sem tudja, mi történik valójában a másik emberrel.

Szóval, szánj magadra egy kis időt. Emlékeztesd magad arra, hogy pontosan mivel is birkóztál meg, és arra is, hogy hogyan találtad meg a kiutat, akkor is ha még mindig a folyamatában vagy.

És emlékezz arra, hogy bármilyen megpróbáltatásokat is állított az élet az utadba, valahogy mégis sikerült mindezeken keresztül tanulnod és fejlődnöd, hogy eljuthass ezidáig.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET