ÉletmódHírekSztorik

1729612822 – Ez a képsorozat garantáltan jókedvre derít

Felfedeztem egy ragyogó és derűt árasztó képsorozatot, amelyet nagyon szívesen osztok meg veletek. Abban mindnyájan egyetértünk, hogy a jókedv sosem lehet túl sok, igaz? Ezért előkészítek most nektek egy különleges, a 1729612822 számú képválogatást, amely garantáltan mosolyt csal az arcotokra!

Rápillantottál már ezekre?

A szórakoztató 1729612822 képválogatás mellett 2024-től új korszak vár ránk az egészségügyben: forradalmi fejlesztések jönnek! Változásokra számíthatunk az egészségügyben az új évtől – minden magyarnak figyelem!

Tedd ezt közzé ismerőseidnek is:

Derűt okozó képválogatás – 1729612822

Kis Mazsola bemutatkozik

Szia, Mazsola vagyok, a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam a honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és látogass meg!

Ez is érdekelhet téged

Érdekességek, listák, humor és humoros listák várják az olvasókat. Nézd meg ezeket a képeket, és nevetni fogsz!

Derűt okozó képválogatás – 1729612822

A Bikuci.hu oldalon találtam ezeket a vidámságot fakasztó képeket, és úgy döntöttem, megosztom veletek. Ugye egyetértünk, hogy soha nem lehetünk elég jókedvűek? Tehát, következzen egy 1729612822-es képválogatás!

Vicc: Az önirónia mesterei, akik saját magukon is önfeledten tudnak nevetni

Az önirónia és a humorérzék együtt jelentenek vonzó tulajdonságokat. Akik mindkettővel rendelkeznek és egészséges az önértékelésük, azok saját magukon is könnyedén tudnak nevetni. Ők beismerik saját hibáikat, és nem félnek pálcát törni maguk felett.

Vicc: Pista pofátlanul és harsányan dicsekszik a haveroknak

Pista pofátlanul és harsányan dicsekszik a haveroknak a helyi kocsmában: – Tegnap esti nagy veszekedésünk után végül az asszony már térdén állva könyörgött nekem! Erre a haverja rákérdez: – És mit mondott? Pista mosolyogva válaszol: – Azt mondta: “Gyere ki már a takaró alól, te gyáva!”

Ezeket láttad már?

[social-share total_counter_pos="leftbig"]
Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Vicc: Tyúk fut a kakas elől, és közben gondolkodik.“Ha megállok,…

Tyúk fut a kakas elől, és közben gondolkodik."Ha megállok, könnyűvérűnek hisz. Ha nem, frigidnek. Inkább csak véletlenül elesek..."+1 vicc - Mikor van a román család…