Ismételje meg néhány órán belül, miután az ízek kellően összeértek!
A szükséges alapanyagok:
A tésztához:
25 dkg liszt, fél adag sütőpor, 10 dkg kristálycukor, 5 dkg vaj, valamint két egész tojás.
Sütés előtt gyúrja össze az alapanyagokat, majd ebbl a létrejött tésztából készítsen két lapot, amit a tepsiben kell megsütni (ajánlott tepsi méret: 22 x 35 cm).
A krémhez:
50 dkg túró, 20 dkg kristálycukor, 25 dkg margarin, 3 dl tej, 1 tejszín ízű puding por, valamint 1 csomag vaníliás cukor.
Az elkészítés menete:
A tej, a cukor, és a pudingpor összefőzése során jöhet létre a krém alapja. A margarint verjük habosra, majd keverjük hozzá a túrót és a langyos pudingot.
Ezután a krémet helyezzük el a két süteménylap közöé. A díszítő eleme a tetejére szórhatunk kristálycukrot, vagy öntsünk rá egy kis csokimázat.