Az éttermek és gyorséttermek világában mindenki adott már le rendelést, melyet sajnált. Azt hitted, hogy finom lesz, de úgy tűnik, a szakács jobb napokat is látott. A következő emberek biztosan ebbe a kategóriába tartoznak – ők azok, akik bánják, hogy elhagyták a konyhájukat.
„Nézd csak a ‘bőséges’ salátát, amit a burgeremhez adtak, mikor marha zsemle helyett kérdtem!”
„Valaki tutira elejtette a pizzámat…”
„Rendeltem egy Big Mac-et extra szósz nélkül. Komolyan?”
„Nyerset kaptam, és még visszatérítést sem ajánlottak…”
„Vegetáriánus pizzát rendeltem. Ezt kaptam.”
„Ezt hirdették ‘rántott sertés szűzzel’ szendvicsemnek…”
„Nachos, sajttal…”
„Összesen 1,5 órát vártam erre a ‘levessel’ egy drága téli üdülőben.”
„Jeges teát kértem, de azt nem tartották fontosnak megjegyezni, hogy csészében akarom…”
„Darabonként 15 eurót fizettünk ezekért a ‘pizzákért’…”
„A csipsz rozsdás vödörben érkezett…”
„Krémsajtos bagelt kértem. Köszi…”
„Tényleg szükség van az ilyen hosszú szívószálra?”
„Rendeltem egy adag sajtos penne-t. Ezt kaptam…”
„Az íze jó volt, csak a tálalás kicsit problémás…”
„Tiramisu, kávéfőzőben… Hagyd már!”
„Szinte teljesen nyers volt!”
„A helyi pizzériában tésztagolyót tesznek a pizzák közepére…”
Összefoglalva, sokszor jobb, ha az ember otthon főz. Így legalább biztos, hogy mi kerül az ételébe.