EgészségHírek

Az érrendszer csodatévő tisztítása: mindössze 7 évente ismétlendő!

Ajándékozzunk tisztaságot érrendszerünknek, hogy hajszálereink optimális működőképesek maradhassanak és biztosítsák szájunk, ínyünk, torokunk egészségét.

Intézkedések, melyek a kutatások lampoló eredményeit erősítik: a fokhagyma elősegíti az ólom kiürülését szervezetünkből. Tehát, ha nagyvárosban él, a fokhagyma fogyasztása szinte kötelező.

Az állatkísérletek is alátámasztották, hogy a fokhagyma kivonatot fogyasztó, ráksejtekkel fertőzött egerek esetében nem alakult ki rák. Az emberek számára a fokhagyma jelentős szerepet játszik a rák megelőzésében.

Fokhagyma tinktúra

Egy profi tipp: 33 dkg megtisztított fokhagymát nyomjunk szét fokhagymaprésben, majd áztassuk be 10 napig egy lezárt üvegben, amiben 3 dl 70%-os, gyógyszertári alkohol található. Közben a fokhagyma naponta egyszer felrázzuk, így serkentve a hatóanyagok kioldódását. Miután kivesszük, a fokhagymát szűrjük át tiszta ruhán egy másik üvegbe. A nyert folyadék egy koncentrált, ragacsos fokhagyma kivonat.

Adagolására javaslataink: a tinktúrát étkezés előtt vegyük be, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve:

1. nap: reggel – 1 csepp, délben – 2 csepp, este – 3 csepp

2. nap: reggel – 4 csepp, délben – 5 csepp, este – 6 csepp

3. nap: reggel – 7 csepp, délben – 8 csepp, este – 9 csepp

4. nap: reggel – 10 csepp, délben – 11 csepp, este – 12 csepp

5. nap: reggel – 13 csepp, délben – 14 csepp, este – 15 csepp

6. nap: reggel – 15 csepp, délben – 14 csepp, este – 13 csepp

7. nap: reggel – 12 csepp, délben – 11 csepp, este – 10 csepp

8. nap: reggel – 9 csepp, délben – 8 csepp, este – 7 csepp

9. nap: reggel – 6 csepp, délben – 5 csepp, este – 4 csepp

10. nap: reggel – 3 csepp, délben – 2 csepp, este – 1 csepp

11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.

A kúra alatt fokozottan figyeljünk oda a megfelelő folyadékfogyasztásra. A harmat, amely a folyadékot beviszi az érrendszerünkbe, egyes esetekben hét év alatt tisztítja az érrendszert.

A kellemesebb íz jegyében: egy alternatív megoldást is ajánlunk

1 kg akácmez és 6 fej fokhagyma. A fokhagymát aprítsuk fel vagy nyomkodjuk össze, majd tegyük a mézbe, és hagyjuk érlelődni 1 hónapon át. Az 1 hónap elteltével naponta 1-2 evőkanállal elfogyasztunk belőle.

Ezeket láttad már?

[social-share total_counter_pos="leftbig"]
Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET