2 személyre szóló hozzávalók
– 4 angol muffin (recept itt)
– 6 szelet bacon
– 1 evőkanál olaj
– 4 szelet füstölt sajt
– Worchestershire szósz
– 2 tojás
– 1 chili
– só
– bors
Elkészítési mód
A tojásokat felverjük, majd hozzáadjuk a sót, borsot és a felaprított chilit. Egy serpenyőben olajon ropogósra sütjük a bacon szeleteket, majd félretesszük, hogy melegen maradjanak.
Az angol muffinokat sütőben megsütjük, majd belemártjuk őket a chilis tojásba és a serpenyőben mindkét oldalát megsütjük. Amikor az egyik oldaluk sül, a tetejükre helyezzük a füstölt sajtot. Ha a muffinok mindkét oldala kész, akkor a sajttal befedett oldalát is visszafordítjuk kis időre, hogy a sajt megolvadjon.
Tálaláskor az angol muffinokat baconnel tetejükre helyezzük a tányéron, majd meglocsoljuk a Worchestershire szósszal és mellétesszük a maradék baconszeleteket.