A fehérjes ajánlatai között, ahol minden üvegnél átlátszóbb a jég, gondoltad volna, hogy otthon is készíthetsz ilyen jégkockákat? Itt az idő, hogy helyette olyan jég készüljön nálunk, ami nem homályos vagy opálos, hanem ragyogó és tiszta. És mi lenne, ha azt mondanám, hogy erre csak pár dolog és egy egészséges adag türelem kell?
A legnagyobb hallott, hogy a bárokban használt jég gyártására ipari módszereket alkalmaznak. De nem kell aggódnunk, mert van egy egyszerű technika, amely segít ebben a folyamatban. Az eredmény ugyanaz lesz. Kíváncsi vagy, mi ez? Tarts velünk!
Mivel lehet felszerelkezni:
– Desztillált víz
– Jégkockatartó
1. Szükséges lépés: a választott mennyiségű desztillált vizet forraljuk fel, majd miután a víz elkezdett forrni, fedjük le és hagyjuk hűlni.
2. Fel kell forralnunk újra a vizet, és ismét hagyjuk kihűlni.
3. Ha a víz már teljesen kihűlt, töltse be a jégkocka tálcát és helyezze a fagyasztóba.
Ha desztillált vizet használunk, megszabadulunk azoktól az anyagoktól, amelyek a csapvízben zavarosak lehetnek. A forrásban az is kiderül, hogy a gázok kiürülnek belőle, így a jégben nem maradnak légbuborékok. Az eredmény egy kristálytiszta jégkocka lesz, amellyel minden barátot lenyűgözhetünk!
Vélemények
Fejezd be a gondolataidat! Kérjük, írja be a véleményét, várjuk a hozzászólásait!.
Írja be a nevét
Írja be az e-mail címét
Megjegyezzük a böngésződ nevét és e-mail címét a következő hozzászóláshoz.
Megjegyzés küldése