Alább bemutatunk néhány egyszerű és kreatívan alkalmazható gasztronómiai fortélyt:
Sajtos-hagymás kenyér
Két sütemény közé rejtett vaníliás jégrém
Édesszájúaknak: gyümölcsöket csokoládé tálba
Muffin-papír: bogármentes italok nyáron
Az olvadt jégkrém gondja: helyezze alá a papírt
Reggeli tükörtojás: egy új fogalom
Kreatív újrafelhasználás: a ruhafogas csipeszei
Banán split: gondolt már csokidarabokra és mályvacukorra?
Eper csumázása a legkönnyebben
Taco-tartó az egyszerű villából
Evőpálcika-megoldások kezdőknek
Kreatív citrom-virágok krumplihámozóval
A tojáshéj eltávolítása mindig nehéz feladat? Elcsúszik az ujjaid közül? Próbáld ki ezt a tippt: nedvesítsd be az ujjadat mielőtt belenyúlsz a tojásfehérjébe. Így nem fog csúszni a tojáshéj az ujjaid között.