A klasszikus rántott húsba beleuntál, de még mindig kedveled az ízét? Egy innovatív panírozási technikát mutatok be, ami átalakítja a konyhai rutint!
Mindegyikünknek vannak gyerekkori kedvenceink, az én személyes mámorom az extrudált kukoricapehely, más néven a kuki volt. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer csak a rántott húsom panírjának alternatívájává válik.
A legjobb barátnőm javaslatára kipróbáltam. És mit mondhatnék? Teljes sikert aratott
A kukit összetörtük klopfolóval és kézzel, amit a felszeletelt csirkemell és a kiklopfolt sertéshúsba forgattam, majd olajban sütöttem. Az ízletes végeredmény röpke időn belül eltűnt az asztalról a családom hirtelen rámadásának köszönhetően.
Ezeket láttad már?
- Egész télen nem kell gyömbért vennem, mert minden nyáron így termesztek magamnak végtelen mennyiségűt!
- A nagyimtól tanultam a családi receptet: Mióta ezzel öntözöm a növényeimet, minden szomszéd irigykedve jön át
- Milyen praktikus! Már régóta alufóliát használok, de ez a nyolc tipp még nekem is új volt