HírekReceptek

Sertéskaraj zöldségekkel, édes paradicsomos raguval – igazi ínyenc élmény!

Hozzávalók:

40 dkg sertéskaraj1 hagyma1 padlizsán3 sárgarépa1 kisebb zellergumó10 dkg zöldborsó10 dkg kukorica1 dl paradicsomlé1 teáskanálnyi tárkony1 teáskanálnyi őrölt pirospaprikasó, bors

Elkészítés menete:

A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és egy lábasban kezdjük el pirítani, majd a felkockázott húst is hozzáadjuk. Rövid ideig sütjük együtt, amíg a hús színe megváltozik, majd hozzáöntjük a paradicsomlevet. Eközben előkészítjük a zöldségeket: megmossuk, megtisztítjuk és felkarikázzuk őket, majd az összes hozzávalót belekeverjük a főzőlébe és fűszerezünk. Fedő alatt pároljuk, közben sűrűn kevergetve, nehogy odakapjon az étel. Ha a hús és a zöldségek megpuhultak, eltávolítjuk a tűzhelyről. Semmi gond, ha nedves, szaftos marad, mert így kiválóan illik hozzá a főtt burgonya vagy a tészta.

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET