Hozzávalók
A hagyományos disznófül recept elkészítéséhez, 8-10 disznófülre, egy nagy fej vöröshagymára, 4-5 gerezd fokhagymára, egy evőkanál szemes feketeborsra, 3-4 babérlevélre és egy evőkanál ételízesítőre van szükséged. Emellett nem feledkezz meg a sóról sem, hiszen ez az egyik legfontosabb hozzávalója a tökéletes íz-összeállításnak.
Elkészítés
Először is, mély tálban tedd fel főni a megtisztított disznófüleket a fűszerekkel együtt, annyi vízzel, hogy majdnem ellepje őket. Kb. 1 óra alatt kell, hogy puhára főjenek.
Az egy óra letelte után kapcsold ki alatta a gázt, és hagyd, hogy a disznófülek maguktól annyira kihűljenek, hogy a fedő laza érintésre kinyíljon.
A forró disznófüleket friss kenyérrel, mustárral, tormával és ketchuppal tálald. ISTENI ízű!
Ha netán marad belőle, akkor azt tedd egy külön tálba, és önts rá annyi levet, hogy teljesen ellepje. Teljesen kihűlés után tedd hűtőbe a fogyasztásig.